Најновије

ОПТУЖЕНА АЛИМИРА НИЈЕ ДОШЛА НА СУЂЕЊЕ ЗА ПЛАНИРАЊЕ УБИСТВА ВЕЉЕ И МАРКА: Адвокат открива детаље!

Суђење за планирање ликвидације Вељка Беливука и Марка Миљковића у Тивту у јануару прошле године, одложено је, јер је оптужена Алмира Мујахоџић напустила Црну Гору и није се појавила пред судом.

Фото: public

Њен бранилац, адвокат Дамир Лекић, како преноси црногорски Дан саопштио је суду да нема оправдање за њен недолазак, да му је она рекла да је ван Црне Горе и да је морала да оде. Како је навео, не зна тачан разлог њеног одласка из Црне Горе, нити где се налази, али да ће на наредно суђење да дође.

Ста знаци одлагање оваквог судјења и да ли оно мозе да утиче на суђење Беливуку и Миљковицу, истраживала је новинарка Курир телевизије Марија Чанковић. Њен саговорник био је адвокат Урош Бајић.

- Видели смо из медија да је одложено суђење за покушај убиства у Црној Гори. Алмира је једна од оптужених, која се није појавила. Веће је одмах донело одлуку о довођењу, а како довођење није могло одмах бити спроведено, претрес је одложен. То је у складу са законом, и ту нема неке злоупотребе закона - рекао је адвокат Урош Бајић и додао:

- Суд ће морати да изведе доста доказа. Та суђења сама по себи неће моћи да теку брзо. Што се тиче правоснажног окончања - потрајаће сигурно пар година, док се то све не заврши.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА