Најновије

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА СРБИЈУ: Кокошков ће Орловима прикључити НБА играча!

Док је Александар Ђорђевић био селектор Србије јасно је свима ставио до знања да не жели натурализоване играче у табору Орлова, али се и тада као потенцијални репрезентативац спомињао НБА кошаркаш Френк Камински који има српске корене. Међутим, до његовог доласка на неко окупљање националног тима није дошло, али именовањем Игора Кокошкова на месту селектора та прича је поново актуелна.

Игор Кокошков (Фото: Јутјуб)

Нови селектор Орлова је изјавио да зна да је Камински потенцијални репрезентативац Србије и да ће свакако обратити пажњу на њега.

- Знам да Камински има делом и српске корене, претпостављам са мајчине стране. Не знам тачно детаље, баш ћу то да поделим са колегама у свлачионици. Ако говоримо о том ширем списку, свако ко има такав потенцијал има право и да буде узет у обзир. Камински је НБА играч, разматраћемо, видећемо, он је стреч петица, има добру сезону, Финикс Санс играју добро - поручио је Кокошков за Кош магазин.

Камински је у НБА лигу стигао 2015. године и прве четири сезоне је провео у Шарлоту, а летос је прешао у редове Финикса. У дресу Санса ове сезоне он просечно бележи 10,9 поена и 5,6 скокова по утакмици.

Кокошков седа на врућу клупу "орлова" Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА