Најновије

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ИВОНЕ ПАНТЕЛИЋ! Ево како сам победила рак!

Ивона Пантелић имала је рак дојке, а сада је коначно проговорила о свом путу до излечења.

 Ивона Пантелић, новинарка и водитељка Другог дневника РТС-а, била је тешко болесна од карцинома дојке.
 Док је пролазила кроз мукотрпан процес лечења карцинома, највећа подршка јој је била ћерка, Маша Ђорђевић, с којом је била нераздвојна тих месеци.

У периоду тражења унутрашње снаге како би се изборила са опаким непријатељем, какав је карцином, њих две су ојачале међусобни однос и тако постале најбоље пријатељице.
- Док сам пролазила лечење, операцију и хемиотерапију, Маша се понашала као да је ситуација сасвим нормална и да се не дешава ништа неуобичајено - објашњава водитељка и додаје да верује да је тако заправо било најбоље.
- И сама сам подсвесно тежила томе, да кроз све фазе прођем што пре. Када ми је дијагностикован карцином, трудила сам се да јој то преставим што безазленије, и да томе не придајем превише на значају - отворено је о свему проговорила Ивона.

Она је ћерки прво рекла да је то што су јој пронашли излечиво, па тек онда о чему се конкретно ради.

- Када се разболите, веома је важно како ћете све што се дешава поденти психички, и то не само ви, већ читава породица- изјавила је водитељка за магазин Глорија и том интервјуу додала да, сви људи различито прихватају непријанте вести.
Овим поводом огласила се и Ивонина ћерка Маша, која је признала да је доживела шок када јо је мајка саопштила да је болесна.

- Уплашила сам се! Било ме је страх колико ће то путовање кроз болест и опоравак трајати и како ће она све то поденти - признаје Маша и додаје да је увек настојала да буде позитивна и да се трудила да проблем гледа са ведрије стране.

- Није било црних мисли и песимизма. Брзо сам схватила да је људима који се разболе потребно да неко буде ту, поред њих, понекад само да ћуте и да се гледају. Болеста нас је још више зближила и упутила једну на другу. Најбитније је разумети кроз тај шта други пролази, бити ту и слушати.
Обе сада са осмехом на лицу закључују да је живот борба, сваког дана од ујутру до увече. Поручују и да би се, у случају да се нешто слично опет догоди, изнова бориле и да одустајање није опција.

Извор:Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА