Најновије

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА НА ВЕЛИКУ ОПАСНОСТ: Младићу не дају да оде на лечење!

Вест је демантована и од стране Механизма у Хагу, али је табу тема да Ратко Младић није доброг здравственог стања и да му се мора омогућити адекватно лечење, те да није био способан за суђење. 

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Подсећамо, Хашки трибунал је својевремено Рамуша Харадинаја пустио на привремену слободу и дозволио му да се бави политиком, али када су у питању српски притвореници, онда их из Хага пуштају тек када мисле да ће умрети, какав је случај био са Гораном Хаџићем. 

Председник СРС, проф. др Војислав Шешељ није изненађен таквим поступањем Механизма у Хагу и подсећа да се ради о антисрпском суду.

- Треба имати у виду да је Хашки трибунал инструмент албанских савезника и газда. Они су само глумили неку делимичну објективност тако што су неколико оптужница подигли против Албанаца, а сви главни који су тамо оптужени су ослобођени. То је изразито антисрпски суд и његов је циљ да уништи што више српских политичких и војних лидера који су учествовали у овом рату - каже Шешељ.

Говорећи о здравственом стању генерала Младића, Шешељ истиче да Младић није био способан за суђење и да му се мора обезбедити адекватно лечење, какве нема у притворској јединици.

- Он је дошао тешко болестан, после два мождана удара. Део тела му је био одузет, тешко се кретао, а десном руком једва да се служио. Здравствено стање му се само погоршавало, није му се могло побољшати у онаквим условима. Он није био способан за суђење. Треба му обезбедити услове у некој стационарној установи, а ако не успе лечење, онда нема ништа од суђења. У затворској згради Младић нема адекватно лечење. Једино кад се човек дочепа холандских цивилних болница, е онда може рачунати на неко коректно лечење - изјавио је Шешељ.

Говорећи о неодговорном приступу појединих медија који пружају медијски простор онима који се позивају на пресуде Хашког трибунала, попут Александре Јерков, Ненада Чанка, Наташе Кандић и сличних, Шешељ каже да прво треба кривично гонити оне који тврде да је у Сребреници извршен геноцид. 

- Ја сам мишљења да треба кривично кажњавати све оне који тврде да је извршен геноцид у Сребреници. Прво њих треба процесуирати, а треба и кривично гонити све оне који су сарађивали са Хашким трибуналом, било да су се појављивали тамо у улози лажних сведока или су овде учествовали у врбовању и инструментализацији лажних сведока - сматра председник СРС.

Чеда Антић осуо паљбу по диктатору Милу Ђукановићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА