Најновије

ШЕШЕЉ ОПЛЕО ПО ЗЕЛЕНОВИЋУ: Ево шта му је рекао лидер радикала!

Лидеру радикала било забрањено да одржи промоцију своје књиге у шабачком Културном центру.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Како тврди, након забране промоције у шабачком културном центру, Војислав Шешељ је промоцију своје књиге морао да одржи у једном шабачком хотелу, те је пре почетка исте имао нешто да поручи градоначелнику тог града, Небојши Зеленовићу.

- Градоначелник се овде декларисао као издајник, и зато ћемо све учинити да га оборимо с власти на престојећим изборима.

Одлуку да Зеленовић ипак изађе на изборе, лидер радикала оцењује као издају својих до јучерашњих сабораца у борби за власт, схвативши да бојкотовање избора није добар И сигуран корак.

- Никоме се не губи власт, он се залетео па кренуо са тим савезом за Србију, а сада је схватио да има шта да изгуби, а они немају шта. Сада милси да ће поново освојити власт у Шапцу, а ја у то не верујем.

Лидер радикала оценио је да Заједно за Србију нема будућност, као ни да Зеленовић нема превише шанси да на предстојећим изборима поново добије власт у Шапцу.

- Они су пратично у фази распадања откада су формирани. Нема од њих ништа - додаје Шешељ.

Оснивач ЗЗС, односно бивши члан ДС-а Душан Петровић игра кључну улогу око хаотичне ситуације у Шапцу, подржавајући Зеленовића да бојкотује бојкот избора, каже Шешељ И додаје:

- Зеленовића је Петровић довео на ово место, овде још увек власт држи Петровић иза кулиса, али ће заједно ту власт да изгубе.

Шешељ је као закључак на ову тему напоменуо да су западне амбасаде у Београду схватиле да је боље изаћи на изборе у Шапцу, па имати неке користи И у народној скупштини, И да је готово сигуран да ће Зеленовић пасти са власти.

Вучић у радној посети САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА