Најновије

МОНАРХИСТИ У БОРБИ СА ВЛАСТИМА: Листа За краљевину Србију оптужила јавне белешке за опструкцију!

Коалиција „За краљевину Србију“ упутила је протест због тога што оверивачи потписа за кандидатуру посланика републичке, покрајинске и локалних листа, у појединим градовима неће да прихвате позив за оверу потписа за ову коалицију или заказују термине за 10 дана.

ПОКС (Фото: Јутјуб)

Из ове коалиције, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Владимира Карађорђевића и Српски монархистички покрет, истичу да их „опструкција оверивача“ неће спречити да предају изборне листе на свим нивоима.

„У многим градовима још нисмо добили овериваче, а тамо где јесмо, буде један присутан, па грађани чекају сатима у редовима да би дали потпис подршке за Краљевину Србију. Поред свих тешкоћа, то нас неће спречити да остваримо добар резултат и започнемо обнову краљевине“ – поручио је председник ПОКС Жика Гојковић.

Како додају, Коалиција ће изаћи ће на републичке и покрајинске изборе и, по њиховим речима „132 општине и града и грађани наше земље коначно ће имати прилику да гласају за системске промене у држави, а не персоналне и козметичке“.

Косово васиона Европе, срце Србије и душа Црне Горе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА