Најновије

ОБРАДОВИЋ: Војско и полицијо, побуните се! Наставићу побуну на сваком месту! Тамо где ме очекују и где ме не очекују! (ВИДЕО)

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић позвао је на побуну припаднике полиције, војске и Безбедносно информативне агенције, да више не бране "криминални режим и не буду на страни нарко картела који води државу".

Бошко Обрадовић је прекинуо седницу Скупштине Србије (Фото: Јутјуб)

“Наставићу побуну против ове криминалне и лоповске власти на свако месту - тамо где ме очекују и где ме не очекују. Нећу стати док не оде ова криминална власт”, рекао је Обрадовић у Скупштини Србије.

Он је указао да је ванредно стање противзаконито уведено, уместо ванредне ситуације, јер би у том случају на челу штаба био министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Протест је моја обавеза

Лидер покрета Двери изјавио је да је то што је тамо пиштаљком спречавао одржавање заседања, израз његовог протеста и непристајања на лаж и обману.

“Ово је била моја обавеза да им "покажем зубе" и да кажем да је то што они раде ненормално”, рекао је Обрадовић новинарима у скупштинском холу, након што га је обезбеђење удаљило из сале.

Како је објаснио, садашње стање више не може да се трпи и зато је поступак у скупштинској сали био израз његовог бунта и побуне, а то му је и радно место, па би зато и сваки грађани то требао да уради на свом радном месту.

“Не дозвољавам да ми вређају мој здрав разум, да ме лажу и краду. Не пристати на лаж - то је главни услов за опстанак народа и државе. Ми живимо, грцамо у лажи”, поручио је Обрадовић.

Он је додао да, ако могу грађани свако вече из својих кућа и станова да изражавају протест, може и он у парламенту, поготово што је поштовао прописане мере дистанцирања од два метра и, носећи маску и рукавице, ником није пришао ближе од прописане удаљености.

“А на мене су буквално насрнули и физички ме избацили из сале. Нису поштовали дистанцирање од два метра”, објаснио је Обрадовић.

Обрадовића је, по налогу председнице Скупштине Маје Гојковић, након што је дала паузу, пет полицајаца физички избацило из сале за седнице.

Прочитајте ОВДЕкако је Бошко Обрадовић прекинуо седницу Скупштине Србије.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА