Најновије

ШЕШЕЉ ПОНОВО "ЗАБАВЉА" НАРОД СВОЈИМ ИЗЈАВАМА: Ниједан министар ни државни функционер не би смео да летује у иностранству!

Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је вечерас да ниједан министар ни државни функционер у Србији, ако би се он питао, не би смео да летује у иностранству.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Треба да се штеде паре, да се троше у Србији, рекао је Шешељ у дуелу са председником Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивицом Дачићем на ТВ Пинк.

Он је апеловао да сви грађани летују у Србији, али је рекао како он то не може да им нареди, као што није ни за забрану за летовање у иностранству, али јесте за то да сви државни функционери летују у Србији.

Шешељ је поручио да СРС никад неће издати српске националне интересе, али да ће подржати сваки патриотски потез владајуће коалиције, јер „нису опозиција Србији, него власти“.

Дачић је рекао да грађани Србије треба да иду на летовање тамо где их желе, воле и поштују.

Он је напоменуо да, док је био премијер, пре Александра Вучића, никад није ишао на летовање и да је то позната ствар, јер се ради „о питању схватања одговорности и функције коју обављају“.

Лидер СПС је рекао да „странака има милион, а Србија је само једна“, а Шешељ је пожелео Дачићу и социјалистима „да пређу цензус“.

Барани прошетали у част небеског покровитеља града! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА