Најновије

Чланови коалиције За краљевину Србију положили заклетву на Опленцу!

Коалиција За краљевину Србију, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста одржала је завршни предизборни скуп на Опленцу, где је свих 250 кандидата за посланике положило заклетву на верност борби за обнову Краљевине Србије.

Коалиција За краљевину Србију (Фото: Јутјуб)

„Данас су наши будући посланици положили заклетву краљу и отаџбини, а у недељу монархисти почињу битку за обнову Краљевине Србије, прво на изборима, а онда у парламенту. Биће то историјски тренутак, када ћемо прекинути ланац пораза и почети да градимо успешну , стабилну, угледну и достојанствену државу“, навео је у писаној изјави носилац листе Жика Гојковић.

Према његовим речима, само краљ може објединити све политичке партије из власти и опозиције око кључних националних питања, јер он не припада ни једној странци.

„Он једини може разбити партократски систем и неће дозволити политичарима да краду, да крше законе и устав. Краљ није власт, али јесте озбиљан коректор свакој власти. Тражимо подршку свих монархиста и грађана који желе промену овог накарадног система који траје већ деценијама“, навео је Гојковић.

Кина прети контрамерама због Трамповог предлога за санкције! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Данас Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА