Најновије

"Непристојна понуда" шефа Си-Ен-Ена Доналду Трампу (ВИДЕО)

Изгледа да је шеф Си-Ен-Ена Џеф Закер понудио Доналду Трампу „недељну емисију“ 2016. године и давао му савете за председничку дебату, тврдећи да Трамп не може победити без подршке ове ТВ мреже.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Закер, који председава једним од најжешћих анти-Трампових медија, понудио је тадашњем кандидату за председника Доналду Трампу недељни термин на Си-Ен-Ену, показао је аудио снимак телефонског позива из марта 2016. са Мајклом Коеном, Трамповим тадашњим адвокатом.

Снимак је објавио Такер Карлсон са „Фокс њуза“, преноси РТ.

Разговарајући са Коеном неколико сати пре последње републиканске дебате у председничкој трци 2016. године, Закер је рекао да иако је Трампова кампања показала „сјајне инстинкте, петљу и велико разумевање свих проблема“, победа би била немогућа без Си-Ен-Енове подршке.

„Ево у чему је ствар, не можете бити изабрани за председника Сједињених Држава без Си-Ен-Ена. 'Фокс' и MSNBC су небитни у избору кандидата за председничке изборе“, рекао је Закер.

Када је Коен предложио да се шеф Си-Ен-Ена директно обрати Трампу, Закер је то одбио, јер би Трамп, „шеф“ како га је назвао, могао то изблебетати у кампањи.

„Знате, колико год ми је шеф драг, али он такође има тенденцију ... ако га позовем или му пошаљем и-мејл, он је способан да изађе на свој следећи скуп и каже да смо управо разговарали, а то би ми могло направити проблеме, ако знате о чему причам“, рекао је Закер.

Закер је поново наговарао Коена да позове Трампа, али се после обавезао да ће га „позвати одмах“ и „пожелети му срећу у вечерашњој дебати“, чији је домаћин био управо Си-Ен-Ен. Додао је да има „доста предлога за њега и да би желео да са Трампом ради недељну емисију о свим тим предлозима“.

Наставио је са хвалоспевима на Трампов рачун, рекавши да никад није изгубио у дебати и изразио наду да ће бити сјајан и на Си-Ен-Еновој која се одржала исте вечери. Чак је и понудио савете данашњем председнику САД како да се одбрани од напада да је једини „преварант“ од свих кандидата.

Иако је извор који је доставио снимак непознат, његово цурење изазвало је буру на друштвеним мрежама, пошто је Закер убрзо после тога постао један од највећих Трампових непријатеља у медијима. Си-Ен-Ен је у међувремену био медијски предводник бројних анти-Трамповских кампања, годинама је инсистирао на дискредитованој теорији завере „Русијагејт“ и давао пуну подршку неуспелом покушају импичмента, преноси РТ.

Ово је став Русије о одлагању војних вежби Војске Србије са другим земљама! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА