Најновије

"НАДМОЋНО САМ ПОБЕДИО" Трамп не жели да се мењају правила у следећим сучељавањима с Бајденом!

Након првог, хаотичног, телевизијског сучељавања двојице председничких кандидата, амерички председник Доналд Трамп рекао је да се противи промени правила у идућим дебатама с Џоом Бајденом.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Комисија задужена за организовање изборних дебата у Сједињеним Америчким Државама, објавила је јуче да уводи додатне мере како би био "очуван ред" у наредне две дебате кандидата за Белу кућу.

- Зашто бих допустио Комисији да промени правила за другу и трећу дебату кад сам лако победио у првој - питао је амерички председник на Твитеру.

Станар Беле куће упорно истиче, без конкретних доказа, да је изашао као победник уз сучељавања с демократским противкандидатом, пише "Index.hr".

- Надмоћно сам победио у дебати, показује низ анкета и тако даље - рекао је на друштвеној мрежи на којој се најчешће јавља, не објаснивши на шта се односи "и тако даље".

Упркос многим покушајима, Крис Валас, искусни водитељ Фокс Њуза, није могао да спречи да се дебата двојице седамдесетогодишњих кандидата претвори у какофонију.

- Само ми је жао што се вече онако завршило. Никад нисам помислио да би све могло да крене у том смеру - признао је у разговору за "Њујорк Тајмс".

Следећа дебата за две недеље

Друге две председничке дебате требало би да буду одржане 15. и 22. октобра у Мајамију, на Флориди, и у Нешвилу, у Тенесију.

Републикански потпредседник Мајк Пенс суоћиће се пак с потпредседничком кандидаткињом Џоа Бајдена, сенаторком Камалом Харис 7. октробра у Солт Лејк Ситију, у Јути.

Амерички ратни разарач иде ка Венецуели! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА