Најновије

НОВИ ДОКАЗИ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ У САД: Доналд Трамп објавио како су пумпани гласови за Џоа Бајдена! (ФОТО)

Доналд Трамп изнео је нове наводе у прилог својој теорији о великим неправилностима које су се догодиле након избора 3. новембра, повезујући и преносећи низ саопштења аналитичара података Џастина Харта, које говоре о великом наглом повећању гласова у корист Џоа Бајдена, који се догодио у кључним државама.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

„Користићу ове картице у судском поступку. Избори су били превара “, написао је Трамп у петак ујутро, након чега се захвалио Харту на информацијама.

На графикону који приказује резултате избора у Мичигену, користећи податке за које се тврди да су унети појединачно из Њујорк Тајмс, Харт истиче да је Трампов удео гласова у држави, како се приближавао јутру 4. новембра, постепено опадао са скоро 55 процента на мање од 49 процената. Али од укупног броја од 149.772 гласа забележених у 6:31 сати, чак 134.886 (или 96 одсто) припало је Бајдену.

Дан раније, Трамп је на Твитеру објавио још један Харт-ов графикон који приказује сличан феномен који се догодио у Висконсину. Подаци и овде заснивају се на појединачним временским ознакама Њујорка и показују како је Трамп водио Бајдена већи део ноћи пре „додавања гласова“, који се догодио у 03.42, након чега је Бајден је добио нових 143.379 гласова, што је довело до дословног изједначења.

„Погледајте ситуацију која се догодила у Висконсину! Дан након избора, Бајден је добио додатних 143.379 гласова у 03.42, када су сазнали да губи. Ово је невероватно! " Трамп је написао на Твитеру.

Амерички „мејнстрим“ медији одмах су предвидели да ће Бајден освојити 26 гласова у Мичигену и Висконсину. Даље, медији су известили да је демократски кандидат наводно победио Трампа у тим државама са 50,6 на 47,8 одсто у првој и 49,6 до 48,9 посто у другој, са победничком маржом од 155.629 гласова, односно 20.608 гласова разлике.

Твитер је данашње Трампове најаве описао као „навод о изборној превари, који је већ оспорен“. Подаци које је користио Харт тек треба да буду независно проверени. Харт је самозвани аналитичар података, информативни архитекта и сарадник компаније Ратионал Гроунд, информативног пројекта повезаног са Ковид-19.

Иако су амерички председнички избори одржани 3. новембра, Трамп и даље одбија да препозна Бајдена као коначног победника, а адвокати његове кампање оптужују лидере у градовима којима управља Демократска странка, кључним државама на бојном пољу, да спроводе координисано и „Централизоване“ кампање превара са бирачима. У четвртак је Трампов адвокат Руди Ђиулијани рекао новинарима у Вашингтону да је његов тим окупио стотине сведока и да је имао десетак сведочења која су сведочила о нерегуларностима гласања, недостатку одговарајућег праћења избора, посебно на гласачким листићима, и наводима о „обуци“. званичници који су били присутни на биралиштима.

Бајден, лидери демократа и вец́ина америчких „мејнстрим“ медија, као и наводно неки републиканци, одбацили су наводе о превари, оптужили Трампа за подривање демократије и позвали га да уступи место Бајдену.

Месецима пре избора, Трамп се жестоко успротивио гласању путем поште, описујући такво гласање као гласање „ван контроле“ и „катастрофу“, тврдећи да је много лакше украсти, фалсификовати или променити гласове него што би било са регистрованим гласачки листићи у одсуству и гласови који би произашли из личног гласања. У септембру су га старије демократе оптужиле да је покушао да подрије веру у амерички, демократски процес, као и да је напао гласање путем поште, што му служи као изговор за поновни останак на власти, иако је обећао несметан пренос власти на новоизабраног председника.

Џихадисти ИД кренули у сурови напад на цивилно становништво! Има мртвих! Више о томе ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА