Најновије

ТРАМПОВ КОНТРАУДАР: Не признајем ништа! Не одлучује ГСА ко ће бити председник!

Само што су глобалистички медији почели да славе због објаве Доналда Трампа да је подржао намеру Управе општих служби (ГСА) да формално почне поступак преноса председничких овлашћења на Џоа Бајдена, уследио је контраудар актуелног председника САД.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Трамп је на свом „Твитер“ налогу ућуткао медије дубоке државе и поручио им да то што је ГСА започела процес преноса овлашћења не значи ништа и да то не значи да ће Џо Бајден бити нови председник САД.

– Не признајем НИШТА! – био је јасан Трамп на „Твитеру“. – Запамтите, ГСА је био сјајан и Емили Марфи је учинила сјајан посао, али ГСА не одређује ко ће бити следећи председник Сједињених Држава.

Трамп је истакао и да је ТВ „Фокс“ мртва за њега, а реч је о глобалистичкој ТВ мрежи, која се представљала као станица наклоњена Републиканцима.

Марфи је у почетку одбијала да потпише писмо пуне две недеље после избора, због тужби које је подносио Трампов тим, али је попустила у понедељак, наводећи да није било притисака из Беле куће. Трамп је похвалио Марфијеву и навео да је била изложена огромним притисцима.

Трамп је истакао да „никада неће одобрити“ резултате избора засноване на „лажним гласачким листићима и Доминиону“. Он је објаснио да се ради о прелиминарном поступку преноса власти, који нема везе са „наставком бројних тужби које ће оборити најкорумпираније изборе у америчкој политичкој историји“.

После одлуке ГСА, Пентагон је саопштио да ће започети да сарађује са тимом Џоа Бајдена и Камале Харис у вези са преносом овлашћења.Како је саопштено из америчког Министарства одбране, они ће одмах почети координацију са тимом Бајден-Харис у вези са транзицијом власти.

Руска нуклеарна подморница без премца Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА