Најновије

ШЕШЕЉ УДАРИО ПО РЕЖИМУ КОД САРАПЕ: Моментално искључен због доказа о министру

Гостујући на ТВ Пинку, код Сарапе, лидер радикала је говорио о политичкој ситуацији у Црној Гори а у емисији се путем Скајпа укључивао Андрија Мандић, један од лидера Демократског Фронта.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ је изразио наду да српски посланици у Парламенту Црне Горе нису поткупљиви али је исказао и бојазан због притисака који се врше на њих од стране црногорских усташа предвођених Милом Ђукановићем.

“По њиховом Уставу председник је дужан да други пут потпише Закон, није као у Србији. Уколико то Ђукановић не би учинио онда би свесно кршио Устав Црне Горе. Дакле, битно је да се сви посланици појаве и гласају поново за Закон о вероисповести”, истакао је председник Српске радикалне странке.

Он је, такође, баш као и Андрија Мандић напао Кривокапића због тога што представнике српског народа, српских политичких партија, није укључио у састав нове Владе јер би се они енергичније супротставили Ђукановићу, затим што није повукао одлуку о протеривању српског амбасадора, што није повукао признање независности тзв Косова и није повукао санкције Руској Федерацији.

И Мандић и Шешељ су се сложили да је Кривокапић заправо “кукавичје јаје” подметнуто српском народу у Црној Гори.

“Српски народ у Црној Гори је извојевао победу а Кривокапић се тако не понаша”, закључио је Мандић.

Када је Сарапа најавио да се ускоро ближи крај гостовању лидеру радикала, Шешељ је решио да са гледаоцима ТВ Пинк подели ексклузиву:

“Позната дама која је подводила девојке, познатија у нашој јавности као госпођа Мадам, била је љубавница Мила Ђукановића а пре тога повезана с “Земунским кланом”. У међувремену је врло ојачала па јој нико ништа није могао. Та “госпођа” има име и презиме и зове се Александра Шекуларац. Она се као љубавница Ђукановића бавила и обавештајним радом јер је у шаци држала и одређене српске политичаре који су користили њене услуге. Међу њима, најкрупнија зверка, је и један актуелни министар који  је с њом имао љубавну аферу а она га је користила као извор информација које би служиле Ђукановићу. Ради се о министру Златибору Лончару”, у даху је говорио др Шешељ када је на помен министра Лончара скочио као опарен Сарапа и кренуо да негодује.

У том тренутку га је Шешељ опоменуо да он неће планути као Никић, да је сталоженији, али да неће да дозволи да га Сарапа прекида:

“Ја за Лончара имам тачне податке. Уколико ми не дозволите да говорим онда ме више немојте звати”, закључио је лидер радикала.

На други помен министра Лончара искључена је бубица госпдину Шешељу а кадар је пребачен на новинара с терена.

Како тзв. '’комите'’ у Црној Гори дижу нове тензије, погледајте ОВДЕ.

Извор: Српска ствар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА