Најновије

ТРАМП КОНАЧНО ОТКРИО: Ево шта чека пре него што преломи о изласку на изборе 2024. године и какве су шансе да га неко победи! (ВИДЕО)

Бивши председник Доналд Трамп открива зашто чека да донесе одлуку о још једном кандидовању за председника 2024. године.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Током интервјуа за Фокс Њузу уторак увече, водитељка Марија Бартиромо питала је Трампа да ли размишља да се кандидује 2024. године.

Одговорио је, "На основу сваке анкете, људи желе да се поново кандидујем, али ми ћемо погледати и видећемо. Прво имамо прве кораке, морамо да видимо шта можемо да учинимо са Конгресом. "

"Мислим да имамо шансе да вратимо већину у Конгресу. Мислим да имамо прилику да у Сенату будемо бољи ", наставио је Трамп. "Потребно нам је руководство у Сенату, а искрено, ми га немамо ... имате добре шансе да вратите Сенат и, искрено, донећемо одлуку након тога."

Бивши председник играо се са могућношћу потенцијалне трке 2024. током свог говора на Конзервативној конференцији за политичку акцију (CPAC) прошлог месеца, како је ИЈР раније известио.

Рекао је да би политика председника Џоа Бајдена у његовом првом месецу на функцији "требало да буде довољан разлог да демократе претрпе губитак губитака у [2022] средњем року и да одлучно изгубе Белу кућу за четири године од сада".

Трамп је наставио, "Али ко зна, ко зна, можда чак одлучим да их победим и трећи пут, у реду? Истина је."

Раније овог месеца, Трамп је сугерисао да нема ниједног републиканца који би могао да га победи ако одлучи да се поново кандидује, како је известио IJR.

"Мислим да на основу учинка посла нисам сигуран да би ико могао да победи осим нас", рекао је.

Новинар Марк Халперин питао је Трампа: "Нико није могао да вас победи?"

Одговорио је: "Не могу то да замислим ако се одлучим за то. Нисам одлучио да то учиним. Али ја волим нашу земљу. Урадићу оно што је исправно за нашу земљу".

Водитељи Си-Ен-Ена се бесомучно шлихтали Бајдену, а онда их је Такер понизио! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА