Најновије

ШЕШЕЉ ОБЈАВИО ШТА МУ ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ОТКРИО У ХАГУ! Легија је Слоби у ноћи хапшења рекао ове речи, а онда је уследила одлука бившег председника.

Председник СРС Војислав Шешељ говорио је у јутарњем програму Хепи ТВ о серији "Породица" и хапшењу бившег председника СРЈ Слободана Милошевића

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

Шешељ каже да је у серији "Породица" претеран израз забриности на Милошевићевом лицу.

- Милошевић није био кукавица. Он је био храбар човек и он се није плашио за себе. Његов страх је био везан за породицу - рекао је лидер СРС.

Вођа радикала се сетио и последњег разговора који је водио са Милошевићем.

- Сва његова забринутост, упркос веома лошем здрављу, се односила на породицу и на његово страдање - изјавио је др Шешељ и додао да је разговор био на тему коалиције СРС и ДСС, како би радикали инсистирали на аболицији свих припадника Милошевићеве породице, како би се они вратили у земљу.

Шешељ је додао да су Марка Милошевића досовци гонили само због тога што је наводно неком отпорашу претио да ће га пререзати моторном тестером.

Председник СРС је рекао да је Чедомир Јовановић измислио да је Марија Милошевић пуцала у њега.

- Пуцала је у ваздух, да је пуцала у њега, погодила би га - рекао је др Шешељ у јутарњем програму ТВ Хепи.

Лидер радикала је рекао да је Ђинђић раскринкан у серији и да је Уликс Фехмиу перфектно "скинуо" Ђинђићеве психопатске тикове и принудне радње.

Он је рекао и да је Мима Караџић добро одглумио генерала Павковића, али да физички не личи на њега. 

Говорећи о Ђинђићу, др Шешељ каже да је у питању монструозна личност.

- Нико се други не би усудио да испоручује Милошевића Хагу, него Зоран Ђинђић. То је огромна срамота која се преноси са колена на колено, а још га је испоручио на Видовдан, најсветији од свих српских празника. Није било никаквог правног основа за изручење. Коштуница није имао храбрости. Павковић је рекао да ли може да заустави тај хеликоптер, Павковић је рекао да може и чекао наређење, а Коштуница је заћутао - рекао је председник СРС.

Шешељ каже да су у првој најезди на вилу "Мир" учествовали припадници Ђинђићевог мафијашког Сурчинског клана.

- Ми смо раскринкали то и онда су повукли Сурчинце и онда су ангажовали ЈСО. Легија је рекао Слоби да му се може прикључити и да ће пола јединице са њим. Али дилема је била да ли ће доћи до великог крвопролића. Због тога што Милошевић није хтео крвопролиће, он се предао. Рекао ми је у Хагу да није хтео ниједна невина глава да падне. Дали су гаранцију да га неће испоручити Хагу Војислав Коштуница, Зоран Ђинђић и Милан Милутиновић. Зорана Ђинђића Бог је одавно заслужно казнио, а ове још није. Бог кажњава, неки кажу до седмог колена, а неки до једанаестог - рекао је Шешељ и додао да човек увек мора да води рачуна да не уради нешто што ће га тако силно обрукати и што ће осрамотити његове потомке.

Председник СРС истиче да је Бранислав Ивковић "седео на две столице".

- План је био Ђинђићев, кад је Слоба ухапшен, да Ивковић предузме СПС и то им није успело. После је одвојио посланичку групу, значи био је издајник - рекао је лидер радикала.

Огласио се НАТО после најаве изградње војне базе на северу КиМ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА