Најновије

ШЕШЕЉ О ПРИПАЈАЊУ СРПСКЕ СРБИЈИ: Морамо да избегнемо опасну замку

Пredsednik СРС Војислав Шешељ коментарисао је најављено прекрајање граница на Балкану и осетљиву ситуацију у БиХ, и претње ратом лидера СДА Бакира Изетбеговића.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

- То су празне претње, у БиХ нико не жели рат, ни Срби, ни Хрвати, ни Бошњаци. Нису желели ни деведесетих додуше, али су их стране силе увеле у то. Сада странцима није у интересу нови рат на тим просторима. Словенци пуштају балоне о тим новим границама, али видећемо ко стоји иза тога. Сваком Србину се свиђа идеја да се припоји Српска Србији, али не и да тргујемо својим за своје и одрекнемо се Косова и Метохије, то се неће десити - рекао је Шешељ.

Говорећи о ситуацији у Црној Гори, председник СРС каже да очекује да ће следећи избори "дотући" Мила Ђукановића, те коментарисао нову Владу премијера Здравка Кривокапића.

- Неће та влада бити дугог века сигурно, мора се или реконструисати или ће се ићи на нове изборе. Кривокапић је апсолутно неспособан. Лепосавић никако не би смео да поднесе оставку, мора остати чврст и одлучан. Ђукановић улаже наде у нове изборе, али мислим да ће му се оне изневерити, следећи избори би само могли да га дотуку - сматра лидер радикала.

Шешељ је у интервјуу истакао и да "скупштина без радикала ништа не ваља".

- Није лако борити се ван парламента. Скинути смо са буџета и једина је срећа што смо ми штедели новац док смо га добијали. Нисмо расипнички трошили, ниједан кафански рачун нисмо платили страначким новцем, за разлику од других који највећи део новца у кафанама потроше - рекао је председник СРС.

О претњама Прешеву и Бујановцу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА