Најновије

ОВАКО СЕ ПРОЛАЗИ КАДА НЕКО ВРЕЂА КАДИРОВА: Цела фамилија морала да се извињава (ВИДЕО)

Рођаци младића који је Рамзана Кадирова назвао шејтаном извинили су се председнику Чеченске Републике, јавља Државна телевизија и Радио-дифузна компанија Грозни.

Рамзан Кадиров (Фото: РИА Новости)

„Јуче власник „левог“налога, који је написао увредљив коментар у стриминг шефа Чеченске Републике Рамзана Кадирова, стекао је јефтину славу на интернету. Како се испоставило, налог је припадао 15-годишњем тинејџеру.

Његов отац и остала родбина, који су се већ јавно извинили, морали су да поцрвене због његовог поступка“, каже се у саопштењу.

„Гарантујем Вам да ћу озбиљно схватити васпитање сина у складу с нашим домом - Кавказом“, уверавао је отац тинејџера у видео поруци.

Опроштај су затражили и остали рођаци младића, рекавши да се сраме због његовог понашања и да је он сам схватио своју кривицу.

Овакву реакцију родбине неспретног младића је изазвао одговор Рамзана Кадирова на његову поруку током преноса уживо на Телеграм каналу.

'’Кога ти називаш шејтаном? Пронаћи ћу те ја и видећемо ко је од нас шејтан'’, одговорио је чеченски лидер. И изгредник са интернета је стварно пронађен.

О новој тактици рата у Сирији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА