Најновије

СРАМНА ПРОВОКАЦИЈА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Шешељ открио шта се спрема - Људи, не смемо то да дозволимо!

Српска радикална странка, чији је лидер Војислав Шешељ, захтева од надлежних органа да забране изложбу „Душа Сребренице“, коју у Београду организује антисрпска невладина организација Иницијатива младих за људска права.

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

Организовањем ове изложбе подржава се теза о наводном геноциду у Сребреници коју промовише Иницијатива младих за људска права.

Српски радикали сматрају да сви државни органи морају да воде рачуна о националним интересима, а превасходни национални интерес јесте спречавање ширења тезе о наводном геноциду у Сребреници.

И најава ове изложбе иде у прилог предлогу Српске радикалне странке о измени Кривичног законика и инкриминисању јавног изношења тврдњи да се у Сребреници десио геноцид. Геноцида није било и свако ко тврди другачије мора кривично да одговара.

Осим тога, став Српске радикалне странке је да се забране све невладине организације које јавно подржавају став о наводном геноциду у Сребреници, као и друге ставове који су у супротности са националним интересима, наводе радикали у саопштењу.

О чему су разговарали Вучић и Наришкин?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА