Најновије

ТИТО КОГА МИ ЗНАМО ИМА ПОТПУНО ДРУГАЧИЈУ БИОГРАФИЈУ: Највећа маршалова тајна, која је скривана деценијама!

Адвокат Мирослав Тодоровић Шера годинама се бавио ликом и делом Јосипа Броза Тита. Он тврди да Тито кога ми знамо има потпуно другачију биографију од оне коју су нама пласирали.

Јосип Броз. (Фото: Јутјуб)

Прави Тито је погинуо на Ускрс 1915. као припадник Ландер дивизије.

Али кренимо редом.

- Највећим делом сам користио стране изворе из париских државних архива, из Лондона па чак и из немачких извора. Знам да је Јосип Броз први пут ушао на српску територију 12. августа 1914. године на Дрини као припадник Ландер дивизије. Та његова формација се звала Вражја дивизија. Она је имала задатак да обезбеђује терен. Она уђе на непријатељску територију и онда шаље податке главнини војске о томе какве их препреке очекују. Ја имам његов интервју који је он дао часопису "Лифе" из 1952. године. Ту Тито каже - Ја сам био веома добар у том послу. Учио сам подофицирску обавештајну школу. Имао сам велике успехе на непријатељској територији - прича Тодоровић.

Како каже, једини пут када је Тито ишао у тај Кумровец, који је наводно његов, било је када се венчао са Јованком.

- Кумови су били Иван Гошњак и Лека Ранковић. И њега су заправо кумови натерали да оде у Кумровец. Љубодраг Ђурић је био шеф Титовог кабинета. Ђурић је изјавио да када су отишли тамо Тита нико није препознао и нико му није пришао. Онда је он признао да је рекао Леки Ранковићу - Леко, ово није тај Тито - испричао је својевремено Тодоровић.

Тодоровић поставља питање - да ли човек који је рођен у запуштеном селу Кумровец може да свира Шопена у четири руке са женом енглеског амбасадора?

- Свирао је изванредно Вердија и Бетовена. Људи који се баве музиком кажу да то није могло осим ако није учио свирање од малих ногу. Где је он то научио? Научио је код неке од Лизе из Беча. Играо је бриџ, мачевао је и бавио се јахањем. Био је други у Европи у мачевању. До сада ме нико није оповргао. Ево нек се јаве историчари и нек кажу да лупам глупости. Али нек докажу. Смело тврдим да то није тај човек. Биле су жестоке борбе руских снага и те Вражје дивизије. Тај прави Јосип Броз гине на Ускрс 1915 - напомиње Тодоровић и каже да је овај Тито кога ми знамо био пројекат не само Комитерне већ и Мосада па наставља:

- Његов отац је био пољски јеврејин, богат и способан човек који из Кијева прелази у Беч. Титова мајка се звала Марија и она је радила код тог човека. У француским архивама пише да је Марија родила мушко дете без имена оца.

Према његовим речима Марија малог Броза одводи код свог оца а када је мало стасао шаље га код његовог правог оца који му обезбеђује угодан живот, музичко образовање.

- То је све трајало док није отишао да се образује да буде шпијун. Сетите се, он сам каже да је ишао у ту подофицирску обавештајну школу и да је био добар у томе - каже Тодоровић.

Он истиче да је Тито имао жену саветника из Ватикана.

- То је била нека Франциска. Она је имала праве податке о њему али када је то Ватикан затражио она је убрзо нестала - каже Тодоровић.

Он каже да је Тито био у самом врху масонерије, врло близу краљице Елизабете II.

- Сећам се разговора са професорком Филолошког факултета Видом Марковић. Она је била Титов преводилац на мировној конференцији у Паризу. Она ми је рекла да је Тито спреман на све, да има инстинкт за самоодржањем као звер. Рекла ми је да Тито није прочитао више од пет књига у животу али да је перфектно говорио енглески, руски и немачки - рекао је Тодоровић.

Ердоган спрема договор са талибанима, турска војска ускоро на новом задатку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА