Најновије

ШЕШЕЉ ОТКРИО МАРИЋУ: Разговарао сам са западним дипломатама, ево шта су тражили од мене!

Шешељ је описао да је 1991. године био на дипломатском пријему у шпанској амбасади. Тада су се око њега окупили војни аташеи немачки и других земаља, а Шешељ им је поручио да Србија неће дати своје територије и да има 16 "мигова-29" и да је то сасвим довољно да наша земља сачува своје небо.

Војислав Шешељ и Миломир МАрић. (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС је описао и да су радикале звали касније у италијанску амбасаду, како би им стране дипломате повремено на тим пријемима уз неку реч опипавале пулс.

Тајних понуда да пређе на страну Запада није било, тврди Шешељ.

- Кад је долазио амерички конгресмен Џим Муди крајем лета 1991. године, био је гост у Народној скупштини и тада је разговарао са неким представницима политичких странака, а са мном је тражио посебно да се сретне - описао је Војислав Шешељ

Тада је лидер радикала повео са собом велики број новинара, али је Муди све новинаре избацио из канцеларије у којој је обављен састанак.

- Он је ту одмах почео да ме напада због тога што нисам на страни прозападне опозиције. Саслушао сам га, али сам му онда одржао предавање, само је нетремице гледао у мене. После тога никада ми се више нису обратили - рекао је Шешељ.

Хрватска наоружава шиптаре! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА