Најновије

Замбијка у уживо програму отпевала "Весели се српски роде" па поручила "Косово је Србија"! (ВИДЕО)

Девојка из Замбије Патриција Каунда која се прославила превајући српске патриотске песме на Јутјубу и о којој српски медији пишу већ две године коначно је посетила Србију. Њен домаћин у Србији је Миша Вацић лидер Српске деснице који је одушевљен љубављу коју Патриција гаји ка Србији организовао њену посету.

Патриција Каунда (Фото: Јутјуб)

Вацић је подсетио да Србија има велику подршку од Замбије по питању одбране Косова и Метохије и да је та земља увек гласала против уласка у међународне институције нелегалних тзв приштинских власти. Он је објаснио да је за Патрицију сазнао путем интернета и да је контактирао и понудио да посети Београд.

Од свог доласка у Србију Патриција је изазвала огромно интересовање медија и свакодневно гостује на телевизијама, у новинама и порталима. Она је студенткиња економије из Лусаке и има само 20 година.

У уживо програму на ТВ Хепи она је отпевала песму “Весели се српски роде” (18.10 на снимку) и говорила о својим првим утисцима о Србији и Србима. На питање “шта је Косово” она је одговорила “Косово је Србија”.

Патриција је и добар познавалац српске историје, а у својим снимцима на Јутјубу често говори о Србији, нашој кухињи, култури и песмама. Она поред песме “Весели се српски роде” зна да отпева и Видовдан, Тамо далеко, Црвен цвете итд.

Вацић је рекао да Србија има много пријатеља у свету, у Африци, Азији, Латинској Америци, Европи… Он је подсетио да је недавно био домаћинскупа европских десничара чија је порука била “Косово је Србија”. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА