Најновије

Eмил Влајки: само мртав Србин је добар Србин

Пише: Емил Влајки

Петак, 14. сијечња 2022. године.

Novak Djokovic’s hopes of defending his Australian Open title are all but over, with the world No.1 tennis star set to be deported from Australia, despite a judge ruling to the contrary on Monday.
Immigration Minister Alex Hawke has enacted his discretionary powers to cancel the Serbian’s visa for a second time, overruling the decision made in the Federal Circuit Court earlier this week.
As well as being deported, Djokovic also now faces the possibility of being banned from entering Australia for three years, though the automatic ban can be waived by Mr Hawke.

У тексту који ми је јучер објављен на вашем порталу, Правди, написао сам:

„Најбољем тенисеру свијета и свих времена се, на Аустралија опену, суди зато што је Србин, а не зато што је Новак Ђоковић.“

Неки људи су ми се поводом тога јавили и рекли да претјерујем, да је Ноле однио побједу у Мелбурну, и да ће сигурно играти на овом турниру.

Видјет ћемо, рекао сам.

Нисмо дуго чекали. Дан након тога, Алекс Хок, министар имиграције, поништио му је судски одобрену визу. Мислим, да је све ово са судом и министром била чиста фарса како би се Србин, Новак Ђоковић, што више намучио. Прво затвор, па мучење, па депортација! Добро је што га, приде, нису осудили на три године тамнице.

Наравно, мислим да Ђоковић има право тужбе на ову одлуку. Али, да сам на његовом мјесту, не бих више дозволио да се на мени иживљавају, рекао бих им ј….. се ви и ваш Аустралија опен, покупио бих се и отишао.

У јучерашњем тексту сам навео и стварне разлоге због чега га толико малтретирају. Једноставно, Ноле је за њих „мали Рус“, а Срби Западу све више пружају отпор: неће у НАТО, везују се све више за Русију  и Кину, одбијају све врсте санкција било коме; све у свему, „непослушни су“! Чак их ни НАТО бомбе нису успјеле „уразумити“!

Демонизација Срба се наставља пуном паром. Српство се подвргава диктату, санкцијама и презиру, и то већ више од сто година, с тим да је, од почетка деведесетих, ово прешло у отворени и заједнички злочиначки подухват против српског народа. Бомбардирање, Хашки трибунал, отимачина Космета, санкције, клеветање Републике Српске као „геноцидне творевине“ и, највјеројатније, њена окупација, уколико се претходно не елиминира њен „побуњенички“ лидер, Милорад Додик.

Вјерујте, ово неће престати, све док се српство потпуно не уништи! Зато Република Српска мора бити слободна.

БОЖЕ ПРАВДЕ!

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА