Најновије

Кадиров има обећање за НАТО

Чеченски лидер Рамзан Кадиров подсетио је "непријатеље" да је Русија водећа војна држава у свету и обећао НАТО-у нападе тескобе, гнева и очаја.

Фото: РИА

"Без обзира на све напоре НАТО алијансе да изолује Русију од спољашњег света, наша земља као што је била тако и остаје отворена за све који хоће са њом да буду пријатељи и имају поуздане узајамно-корисне односе. У својим антируским плановима сви наши непријатељи нису предвидели једно: Русија је водећа војна држава у свету, што значи да уколико Запад доведе ситуацију до крајње тачке, услове ћемо диктирати ми", написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Он је истакао да је Русија увек била занимљива државама "које не подилазе САД и њиховим помагачима".

"Управо су такви разумни и поштени међусобни односи кључ јаког потенцијала целог здраворазумског човечанства, а не никако у мегаломанији и мангупском понашању НАТО алијансе, која је умислила да је доминантна у свету. Нека се упињу и даље. Тим ће их више на крају мучити напади тескобе, гнева и очаја", закључио је он.

Претходно је Кадиров изјавио да западни политичари треба да одустану од стратегије распада Русије и да размисле како да изграде сарадњу са њом.

Руска безбедносна агенција ФСБ саопштила је да су украјински саботери напали трансформаторе који напајају нукеларну електрану. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: sputnikportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА