Најновије

СПРЕМАЈУ ИЗАЗИВАЊЕ МАСАКРА У ЗЕМЉАМА БИВШЕГ СССР: Путин упозорио обавештајце ЗНД

Западне земље покушавају да изазову сукобе у ЗНД, рекао је председник Русије Владимир Путин на састанку са представницима безбедносних и обавештајних служби Заједнице независних држава (бивше републике СССР).

ЗНД (Фото: МПА СНГ)

„Следећи своје циљеве, наши геополитички противници, наши опоненти, као што смо недавно рекли, спремни су да сваког, било кога, било коју земљу изложе удару, претворе је у епицентар кризе, изазову обојену револуцију и покрену крвави масакр. Све ово смо видели више пута“, рекао је он.

Према речима руског лидера, то се ради како би се спречило формирање праведнијег светског поретка: Запад покушава да поново распламса старе сукобе, стварајући нове проблеме и кризе.

"Униполарна хегемонија се неумољиво урушава. То је објективна реалност са којом Запад категорички одбија да се помири. Па, видимо све што из тога следи", објаснио је руски председник.

Путин је истовремено нагласио да су спољна безбедност и унутрашња стабилност кључни услови за прогресиван развој држава региона. Он је позвао на анализу ризика по безбедност земаља чланица ЗНД и јачање међусобне подршке.

О подацима које је америчка војска предала Украјини прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА