Најновије

НАТО НЕСПРЕМАН ЗА ЗИМУ! Руски ескперт открива проблеме Украјине

У земљама западног света све чешће су почели да се изјашњавају о потреби што скоријих преговора Кијева и Москве у циљу дипломатског решавања сукоба.

НАТО снаге. (Фото: Јутјуб)

Војни експерт Алексеј Леонков сматра да је нагла промена реторике на Западу повезана са тешкоћама које су настале у Украјини услед ракетних удара Оружаних снага Русије. Удар на критичне инфраструктурне објекте значајно је закомпликовао транспорт наоружања и војне опреме у Кијев. Схватајући да Оружане снаге Украјине неће дуго трајати без сталног допуњавања, Американци и Европљани покушавају да посаде Москву за преговарачки сто и замрзну непријатељства.

Исти они плаћеници, који су заправо редовни официри НАТО земаља, потпуно су неспремни да се боре у условима велике хладноће. Углавном су стицали борбено искуство у блажим климатским условима. Осим тога, постоје и други проблеми које Запад не може да реши преко ноћи. Истина, није му лако да се договори са Русијом, пошто су сада прекинуте политичке, дипломатске и економске везе између страна. Остаје само војни канал, услед чега се покушава остварити интеракција преко генералштабова.

- Али чињеница је да наша команда не обраћа пажњу на све ове покушаје. Извршићемо планове које је одобрио наш врховни командант - нагласио је Леонков у емисији Big Game.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА