Најновије

Цвијетин Миливојевић: Александар Вучић сукобом са СПС покушава да купи време

Политиколог Цвијетин Миливојевић изјавио је да "тињајући сукоб" Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије не треба гледати фаталистички, оцењујући да постоји низ могућности за распетљавање тог сукоба.

Миливојевић је за агенцију Бета казао да председник Србије и СНС Александар Вучић тим сукобом покушава да купи време, након неколико најава да ће напустити место шефа политичке странке, али и место председника државе.

„Најједноставније решење за сукоб је да влада потраје до септембра, а да би Вучић након тога могао да буде премијер и да остане на челу СНС“, рекао је Миливојевић.

Подсетио је да Вучић по Уставу не може да се кандидује за трећи председнички мандат и додао да уколико би био премијер, по закону би могао да остане на челу политичке странке.

Према његовим речима, Вучић се на седници Скупштине о Косову и Метохији понашао као лидер политичке странке, а не председник државе што показују свађе са опозиционим посланицима, наводећи да је он готово управљао седницом парламента.

БЕРИЋ ЈАВЉА СА ФРОНТА: Жестоко је - кренуо је озбиљан напад (ВИДЕО)

Извор:nspm.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА