Најновије

Пет најбољих љубавних романа по ибору читалаца

"Мој грех", ауторке Мерседес Рон - најбоља књига о љубави Вулкан издаваштва.

Фото: Вулкан

Светски хит "Мој грех", шпанске списатељице Мерседес Рон, најбољи је роман о љубави Вулкан издаваштва, према избору читалаца у гласању организованом поводом Дана заљубљених на Инстаграм профилу Вулкан издаваштва. 

"Мој грех" је први део чаробне романтичне саге која је већ очарала милионе читалаца широм света, а филм заснован на овој причи ускоро ће бити приказан у више од 240 земаља широм света.

Главна јунакиња ове књиге, Ноа, је поносна и независна седамнаестогодишња девојка, са много тајни. Живот јој се потуно мења када се њена мајка преудаје, јер је принуђена да се пресели из Канаде у Лос Анђелес где је чекају нова кућа, нова школа, нови пријатељи и нови полубрат који ће јој загорчати живот. Николас, проблематичан младић, милионер који се бави сумњивим пословима, оличење је свега онога од чега је Ноа читавог живота бежала. Упркос непремостивим разликама, обоје почињу да осећају неодољиву привлачност, која ће се претворити у чисту ватру и необуздану страст. Ни стално ривалство, ни противљење околине не могу их спречити да се тајно и лудо заљубе. Али, Никова бурна садашњост и Ноина драматична прошлост довешће у бројна искушења њихову забрањену љубав.

У гласању Лјубав уз Вулкан књиге, организованом поводом Дана заљубљених, међу првих пет најбољих наслова који у средишту приче имају љубав, читаоци су изабрали и књиге: "Поноћ у Њујорку", романтичну и напету прича Марка Милера, "Царица Сиси", неодољив љубавно-историјски роман, дебитантско дело Ђиђи Грифис, "Луди од љубави", романтичну и провокативну причу Елоизе Џејмс, и "Први и последњи", нови роман Норе Робертс, ауторке која је прву књигу објавила 1981. године, а добитник је бројних награда и признања.
Пет најбољих књига о љубави Вулкан издаваштва могу се пронаћи на сајту Вулкан издаваштва и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА