Најновије

НАСТАВЉАЈУ СЕ ПОЗИЦИОНЕ БОРБЕ: Руски маринци напредују у важној области, објављен ратни извештај

Ажурне информације за протекли дан

Фото: Принтскрин

Пре тачно годину дана, са појавом Новог светског поретка, свет се заувек променио. Русија је показала да постоји алтернатива ономе што се последњих деценија дешава са целом планетом.

Стање на фронтовима за протекли дан:

Смер Сватово-Кременнаја: Током дана није било већих промена. Међусобно гранатирање се наставља. Такође, Оружане снаге Украјине јачају на десној обали Оскола, чекајући офанзиву руске војске.

Артјомовски правац: Борци ПМЦ Вагнер настављају да јуришају на Јагодноје, већи део села је под контролом. Постоје и подаци о успесима „музичара“ у рејону Дубово-Василевка, где се милитанти тешко задржавају.

У Артјомовску се настављају позиционе борбе, савезничке снаге су се учврстиле на источној периферији града у Забахмутовки, а на југозападу су ушле у приградска подручја. Поред тога, "оркестар" је наставио напад на Красноје, на периферији села воде се борбе.

Правац Запорожја: Маринци напредују у области дача код Вухледара, при чему редовно наилазе на контранападе Оружаних снага Украјине. Милитанти су изгубили много опреме, што је потврдило и руско Министарство одбране. Уништена су 2 борбена возила пешадије, тенк, 4 МЛРС Ураган, хаубица Д-20 и самоходни топ Краб.

О пробоју украјинске одбране прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА