Најновије

ВУЛИН ОПЕТ ИСТО ТВРДИ, АЛИ НЕ СМЕ НИКОГА КОНКРЕТНО ДА ПРОЗОВЕ: Издајници око Вучића!?

Бивши шеф БИА, оснивач Покрета социјалиста и сенатор Републике Српске, Александар Вулин, поновио je да се у блиском окружењу председника Србије Александра Вучић налазе људи који раде за ЦИА и одређене интересе прозападних сила, али ни овај пут није навео ниједно конкретно име.
Вулин

Вулин

"У Србији нико не напада сараднике, сви нападају председника зато што је он најоштрији. Резолуција о Сребреници се тиче опстанка нашег народа", констатовао је Вулин у гостовању на ТВ "Пинк".

Он је нагласио да имамо кризу и да то није питање политичке мудрости.

"Председник је сам против свих који би Србе да сведу на ниво геноцидног народа и да нас униште једном за свагда. Оно што нису успели да ураде у 20. веку, покушавају сада почетком 21. века - да заврше са српским фактором на Балкану", навео је шеф БИА.

Он је скренуо пажњу на то колико је људи дало и какве су изјаве дали.

"Па видите колико и каквих је дао председник Србије, чак је морао да појачава ставове сарадника. Када су последњи пут критиковали немачког или америчког амбасадора? Немачка је у овом тренутку спонзор резолуције која треба да укине српски народ и да ни један представник власти не каже ни реч немачком амбасадору. Америка наоружава Албанце на 'Косову', а нико ништа да каже. Јесу ли се уплашили или им је забрањено", питао се Вулин и приметио да многи не желе да се замере.

Прочитајте ОВДЕ зашто Курти неће и не сме да оснује ЗСО

Извор: Правда / РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА