Најновије

НОВАК ИЗБЕГАО ДИСКВАЛИФИКАЦИЈУ?! Амерички медији поново блате Ђоковића (ВИДЕО)

На мечу Новака Ђоковића и Матеа Беретинија дошло је до ситуације која је намерно подигнута до неслућених висина само да би се према најбољем тенисеру света направио енгативни публицитет.

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Беретини је лоше вратио Ђоковићев сервис, пославши лопту у аут. Србин инсиктивно у налету игре враћа лопту, не пуном снагом, јер је било очигледно да следи нови сервис. Лоптица је ишла у правцу скупљача лопти, смештеног испод судије. 

Није га погодио, самим тим није дошло до дисквалификације као прошле године.
 
Коментатоти браћа Мекинро, Џон и Патрик, направили су вештачку тензију где је није било, истичући како мора да буде опрезнији:

- Новак је управо развалио лоптицу у правцу главног судије. Доведи се у ред - био је Џонов коментар, док је Патрик додао:

- Води рачуна тамо!

- Да, и ја бих водио рачуна. Нема линијских судија, али ту су скупљачи лоптица - рекао је Џон Мекинро, а убацио се коментатор Крис Фаулер.

- Да, и то је било врло близу њима. Ово је добар тренутак да останеш смирен, близу си полуфинала, водиш 2:1 и имаш брејк предности - говорио је Новаку.

"Фокс Спортс" је на крају приметио да је "Ђоковић преживео" овај тренутак и да ће наставити борбу за календарски гренд слем.

До када ће Ђоковић сигурно бити на челу АТП листе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА