Најновије

ДОШАО РАНИЈЕ КУЋИ И ЗАТЕКАО СУПРУГУ И ПРИЈАТЕЛЈА НА ГОМИЛИ: Улетео са камером и направио снимак који је запалио интернет! (ВИДЕО)

Прељуба је незгодна и болна ствар. Многе везе и бракови су пукли тако што је неко дошао кући изненада и затекао партнера на делу. Некад дође до песничења, некад до скривања у ормару или жонглирања на тераси или симсу... Објашњења су па тек посебна прича и многи постају сјајни припоиведачи само да се извуку из незгодне ситуације.

Наравно, дешава се и бежанија, па ко како прође. Разјарени муж јури љубавника или обрнута односно да бесна жена јури, али свакако неко извуче дебљи краљ јер такве радње ретко доносе било шта добро.

Елем, једна таква прича се десила у Бразилу где голи љубавник бежи од бесног мужа.

Како се из снимка могло сазнати, када се изненада појавио на кућном прагу, муж (који је очигледно сумњао у женину верност чим је у кућу ушао са упаљеном камером) је имао шта да види.

Његова полугола супруга, тек огрнута пешкиром, покушавала је да се склони од камере, док су се виделе само ноге неког мушкарца како истрчава из куће. Муж је пратио прељубника који је "гологуз" бежао око куће, притом објаснивши да је реч о његовом добром пријатељу.

Потом се поново суочио са женом којој је, како се сазнаје из видеа, помогао када јој је то било најпотребније. Како је несрећни муж објаснио у видеу, она је у Бразил својевремено дошла из Венецуеле и то практично без ичега.

"Заљубио сам се у тебе, дао ти дом, храну, одећу, накит, аутомобил", причао је док је снимао прељубницу која се изгледа није много потресла што је ухваћена на делу.

На крају снимка се појављује "голаћ", овог пута је прекрио интимне делове само чаршавом и мушкарци су почели да се препиру, а шта се затим десило... боље да не знамо.

Знамо да су људи на Интернету били одушевљени снимком, љутили се на жену, али многима је било занимљиво што је голи љубавник бежао.

О решењу Рамзана Кадирова за дезертере прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА