Најновије

ЗВАНИЧНА ИЗЈАВА МЛАДИЋА ШОКИРАЛА МИЛОВУ ПОЛИЦИЈУ: "Покојни ђед ми се јавио у сну и тражио да спрејом нацртам српску тробојку"!

Вукадиновић Дарко, након што је одлучио да офарба-ослика тробојку на трафо-станици поред своје куће, приведен је у полицијску станицу како би дао изјаву о свом поступку.

Црногорска полиција у акцији (Фото: Јутјуб)

Вукадиновић је, овим поводом, дао изјаву полицији:

“Ја сам вечерас око 23.00 часа изашао испред своје куће и на трафо-станици која се налази поред пута, почео да цртам црногорску тробојку са спрејом. Ово сам урадио јер сам синоћ сањао мог покојног ђеда, који се борио за ову државу и био велики Црногорац и у сну ми је рекао да жели да нацртам, да жели да види из гроба, јер се гроблеј и ђедов гроб налазе у непосредној близини. Напоменућу да ја нисам цртао-сликао српску заставу, већ ону за коју се мој ђед борио и изборио и са тим нисам хтео да код никога изазовем узнемиреност, већ како сам и навео да испуним жељу ђеду. На питање ПС, да ли сам у некој организацији или политичкој партији, наводим да нисам, не припадам ни једној политичкој странци, а све ово сам урадио из љубави према Црној Гори, коју волим више него ови „мирашеви“ патриоти”.

У Црној Гори већ данима траје акција осликавања тробојки на јавним површинама.

Прочитајте ОВДЕ како је митрополит Амфилохије одговорио црногорским властима.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА