Најновије

"Вучићу сви окрећу леђа! Ево шта следи после привођења Кокезе..."

- Ми смо у диктатури једнога човека који је изгубио сваку памет и разум. Он је ухапсио криминалну група за коју је постојала оправдана сумња да је извршила тешка кривична група и чији је члан био и сам његов син којег је евакуисао у Костарику; а све је то урадио и да грађани Србије се не би бавили правим проблемима као што је поскупљење струје, несташице хране, незапосленост и слично, коментарисао је бурне догађаје уредник магазина "Таблоид" Милован Бркић.

Вучић (Фото: Јутјуб)

„Вучић није човек који има овлашћења да води судске истраге, он само може бити у писаној форми обавештен о њиховом току, али не и о свим детаљима јер такве истраге води Тужилаштво за организовани криминал.

Такође, полиција има права само да приведе лице које је затекла у извршењу кривичног дела. Лице се позива на разговор у полицију, а приводи се по налогу тужиоца који га саслушава! То су два различита правна стања. Значи, Кокеза је могао бити позван на разговор у полицију у својству грађанина и да да изјаву; или да буде испитиван у својству осумњиченог и да има право на адвоката, а тада му може одредити задржавање само тужилац који покреће поступак, рекао је Бркић у вези привођења првог човека Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славише Кокезе.

Он је даље објаснио:

„Питање типа – да ли је намеравао да смакне Вучића – су питања која показују шизофреност оних који их постављају јер је нормално очекивати да нико жив не би рекао да је учествовао у таквим активностима. Поготово не човек типа Славише Кокезе. То не значи да ја овде браним Кокезу као председника ФСС и Вучићевог пријатеља и бизнисмена, већ говорим о грађанину Кокези који има право и да одбије полиграф, поготово када имамо на уму да је до скора главни полиграфиста била Дијана Хркаловић код које је на полиграфу прошао и Александар Вучић када су га питали колико је богат“, подсетио је Бркић.

А шта је у вези овог случаја још рекао главни одговорни уредник магазина „Таблоид” послушајте у видео прилогу.

Израелци поново напали Дамаск. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА