Најновије

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: "Зоран Милановић је бесрамна будала"

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић се на својим друштвеним мрежама осврнуо на речи председника Хрватске Зорана Милановића, када је Милановић изјавио, коментаришући фотографију са свечане академије поводом Дана победе у Београду, на којој су приказани генерал Дража Михаиловић и Тито, да је „Дража Михаиловић био обична будала“.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

Реаговање Млађана Ђорђевића у целости:

„Зоран Милановић је бесрамна будала.

Прича о некаквим злочинима Југословенске војске у отаџбини, а све то на прослави годишњице формирања једне од бригада ЗНГ која је била умешана у злочине и  протеривање српског становништва у операцијама Масленица, Бљесак и Олуја.

Пре само неколико недеља ова бесрамна будала је порицала злочине у Јасеновцу тврдећи да се тамо десио геноцид АЛИ само над Србима из Поткозарја!? Милановић је тако свесно искривио историјске чињенице у вези Јасеновца које не споре чак ни многи хрватски историчари, а потпуно је прећутао геноцид у остатку НДХ, где је побијено више стотина хиљада Срба, Јевреја и Рома, у логорима Даница, Слано, Јадовно, Јастребарско, Тења и бројним другим, као и у небројеним покољима и масакрима.

Ти злочини се прећуткују, али се зато у први план гура Дража Михаиловић, како би се сакрила и умањила усташка кривица за геноцид и холокауст, и како би се Хрвати и Срби некако изједначили у кривици.

Ако Зоран Милановић има проблем са карактером борбе ђенерала Михаиловића, нека се обрати својим савезницима из НАТО-а: Француској, која је Дражу одликовала Ратним крстом 1943. године, Пољској, која је Дражу одликовала Орденом за војничке врлине 1943. и Америци, која га је одликовала Легијом заслуга 1948. године и поново уручила исти орден 2005“, написао је Ђорђевић на Твитеру и Фејсбуку.”

Запањујућа претња Русије коју сви крију! Ево коме је упућена Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА