Најновије

ДА ЛИ ЈОКИЋ ОСТАЈЕ БЕЗ МАКСИМАЛНОГ УГОВОРА? Газда отишао у Минесоту, навијачи Денвера у страху због Николе

Потреси у Денверу! Нагетси су остали без човека који је довео Николу Јокића и имао велике амбиције са Србином. На реду је био максимални уговор и напад на НБА прстен.

Фото: Јутјуб

А онда шок Тим Конели је донео одлуку да оде у Минесоту. Завршни преговори су у току, Тимбервулфси су му понудили исти посао као у Нагетсима, само уз значајно повећање плате на чак 40 милиона долара за пет година. 

Денвер је остао без председника, а да ли ће и без Николе Јокића. Србин је на лето требао да потпише петогодишњи супермакс уговор са Нагетсма и да за то заради  254.000.000 долара.

Према информацијама које стижу одлазак Конелија то неће променити, али ипак навијачи су у страху да момак из Сомбора не крене стопама човека који је створио МВП играча од Николе

- Људи из организације клуба су претходних дана често разговарали са Јокићем због Конелијеве одлуке. Никола нема никакав проблем са тим и слаже се са правцем у ком тим иде - пише локални "Денвер пост", који је мало умирио навијаче.

Српски центар је још током сезоне истицао да "воли клуб и да ће продужити уговор", а колико су Нагетси због свега тога били забринути најбоље говори и чињеница да су Николу одмах звали да чују његово мишљење о Конелијевом одласку.

Јокић је и даље закопчан на ту тему, као и на многе друге, па ће наредни дани бити бурни у Денверу.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА