Најновије

МИСТЕРИОЗНА СПРАВА У РУКАМА КАДИРОВА: Изазива разне дискусије (ВИДЕО)

Мала направа коју председник Чеченије Рамзан Кадиров стално држи у руци је изазвала велике дискусије на интернету.

Рамзан Кадиров (Фото: РИА Новости)

Појавиле су се различите теорије међу коментаторима на друштвеним мрежама, а када је то достигло ниво теорије завере, Кадиров је одговорио на сва нагађања.

'’Ох, колико је дискусија изазвао мој електронски бројач молитви. И како га све нису звали: дугме за узбуну, медицински уређај, мистериозни уређај. Сви погађају и погађају. Искрено, ове верзије су ме забавиле.

И иако је драги брат, министар Чеченске Републике за националну политику, спољне односе, штампу и информисање Ахмед Дудајев објаснио какав уређај имам на руци, ја ћу то ипак потврдити као власник овог уређаја. Да, имам електронски бројач. И увек је са мном када сам будан. Читао сам салавате у част нашег вољеног Посланика Мухамеда салаллаху алејхи ве селем. Бројач ми омогућава да видим колико сам их пута прочитао. То је цела тајна'’, објаснио је Кадиров.

Такође је упутио поруку и онима који тврде да се ради о медицинском апарату и да је он тешко болестан.

'’А за оне који се теше надом да сам неизлечиво болестан, жао ми је што ћу вас узнемирити. Али ја сам здрав и пун енергије. Као и до сада, бавим се спортом, идем у планине, где планинарим, решавам важна питања развоја републике. Чини ми се да је ауторима ових фантазијских верзија потребан лекар. Нешто није у реду са вашом психом, момци, обратите се специјалистима. Па, наставићемо да сламамо све зле духове и развијамо нашу републику. Ахмат сила! Аллаху Акбар!'’, поручио је чеченски лидер.

Како су Руси оборили амерички дрон, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА