Најновије

ШТА ПРИЧА ОВA ЖЕНА? Брнабићка се избламирала "за све паре" (ВИДЕО)

Председница Владе Ана Брнабић позната је као неко ко се не може похвалити да је стручан за тако високу функцију на којој је. Њени бисери, лапсуси и "стручне" анализе, често су предмет спрдње на друштвеним мрежама. Својом новом изјавом поново је доказала јавност колико је (не)стручна.

- Док су ти били на власти имали смо, па дакле, за 100 одсто мање плате у здравству, 100 одсто мање плате - казала је премијерка Брнабић, а да није ни трепнула.

Свако ко је познат са математиком из основне школе јасна му је рачуница да "100 одсто мања плата" једноставно значи - ништа.

Уколико је некоме плата на пример 100.000 динара (благо њему), и уколико је смањимо за 99 одсто - она ​​износи 1.000 динара. А уколико је „смањимо“, како каже Брнабић, за 100 одсто, она не износи ништа, односно 0 динара.

Али јасно је свакоме шта је премијерка заправо желела да каже. Напредњачка филозофија је таква да сматрају да пре њих није постојало ништа. Ни плате, ни ауто-путеви, ни путеви, ни храна, ни ваздух - све су они створили.

"Хвала" премијерки и СНС што су нам све то подарили, јер без њих сваког месеца имали би плочу од 0 динара, а "удисали" би само угљен-диоксид.

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ: Ово су говорници испред Народне скупштине

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА