Најновије

ЕНГЛЕЗИ ИСМЕЈАЛИ ШАЋИРИЈА И ТЗВ. ДРЖАВУ КОСОВО: Звезда понизила Ливерпул у гротлу Маракане! Легенде Црвених се преврћу у гробу (ВИДЕО)

Фудбалери Звезде уписали су историјску победу у најелитнијем такмичењу у Европи победом над екипм Ливерпула у оквиру четвртог кола Лиге шампиона пред препуном Мараканом.

Славље после победе над Ливерпулом (Фото: Јутјуб)

Овај пораз вицешампиона Европе изазвао је прави бум на друштвеним мрежама, па су се појавиле бројне анимације и видеи у којима се исмева како ''велики'' Ливерпул, тако и Шаћири и тзв. држава Косово. 

Популарни "442oons", који се бави анимацијама везаним за фудбалске терене, годинама уназад су најпопуларнија екипа за снимке таквог типа, а на Јутјубу имају праву армију пратилаца.

Овог пута нису штедели критике на рачун енглеског клуба, а пре свега на рачун штопера Редса који су одиграли катастрофално у овом мечу. 

Нису заобишли ни случај ''Шаћири'', иако је Клоп одлучио због могућих проблема по политичкој линији да га оставу у Енглеској. Међутим, то није спречило медије у Енглеској да се дотакну добро познатог Шаћиријевог поздрава и такозване државе Косово. 

Колумниста највећег британског листа не верује шта је видео у Београду у уторак увече! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА