Најновије

ВИДОЈЕВИЋ ОТКРИВА. Страшна тајна фармацеутске мафије у вези вакцинације деце – oво је тајна коју крију (ВИДЕО)

- Пре 10 година водио сам кампању против свињског грипа зато што је Новартис почео да подмићује тадашње људе који су радили у нашем здравству да наручимо 2,5 милиона вакцина. Ова држава је то тада урадила уз провизије које је Новартис давао па се то касније открило и западна штампа је о томе писала - каже публициста Милан Видојевић.

Mилан Видојевић (Фото: Јутјуб)

- Потрошено је само 100.000 вакцина у Србији а бачено је више од 2 милиона вакцина. Ви се вакцинишете против измишљеног свињског грипа али вас та вакцина не чува од птичјег грипа. Шта је онда сврха вакцине – пита се Видојевић.

Видојевић објашњава да смо распадом државе Србија и Црна гора, изгубили Галенику која више није производила пеницилин као стратешки лек, а да су наши медицински институти су потпуно срезани.

- Идеја је да Србија купује вакцине од странаца. Сада су петовалентне вакцине (у једној дози 5 вакцина) а ускоро ће бити десетовалентне. Ко контролише садржај вакцина? Није поента да ли се треба вакцинише него ко контролише, који институти контролишу вакцину пре куповине. Ко открива у вакцинама штетне елементе, например живу? Торлак не контролише ништа – каже он.

Украјински снајперисти сеју смрт у Доњецку, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА