Најновије

МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ИЗНЕО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: "Вучић ради за дубоку државу, он је човек са опасним намерама!" (ВИДЕО

Гост Славија инфо ТВ био је публициста Милан Видојевић. У емисији Интервју Милан је разобличио деловање тајних друштава на председника Трампа и Путина. Њихов утицај у сфери политике слаби и у току је велика борба између дубоке државе која постоји у свим земљама и појединих председника који се томе супротстављају. 

Милан Видојевић (Фото: Јутјуб)

За америчке председнике је рекао да су углавном масони и да заклетву полажу на масонској библији. За разлику од амерчких код Путина у резиденцији је приметио да постоје елементи Темпларства за које претпоставља да су још из доба Романових. Милан каже да браћа у јавним наступима шаљу поруке невербалне природе и само је набројао неке од њих. 

Гост са жаљењем констатује да се наша власт задњих 20 година определила за дубоку државу. Док за актуелну владу каже да она чак ништа и не разуме шта се догађа у светским токовима. За председника Вучића је рекао да је човек опасних намера који прети сопстевеном народу. Србија се урушава јер иде погрешним путем, и ако се ништа не догоди немамо пуно времена да се спасемо. 

Гост је екслузивно открио и детаље везане за покушај атентата на Владимира Путина који је требао да се догоди у Београду и то испред храма. Попут САД и Русија има дубоку државу која жели да смени Путина. Нова америчка администрација не жели да сарађује са људима који су имали било каквих контаката са Хилари Клинтон и Бараком Обамом и то је нерешив проблем за Србију јер су сви утицајни политичари на сцени са њима сарађивали. За Помпеа је рекао да је човек дубоке државе који је издао Трампа и да ће ускоро бити склоњен са функције. 

Милан је детаљно описао и састанак Вучића, Помпеа и Тонија Блера. Долазак С-300 служи исључиво како би се заштитио гасовод Јужни ток и то никакве везе нема са успесима наших политичара. Председника Вучића описао је као тоталног дилетанта са опасним намерама. 
У емисији на Славија инфо поред овога било је речи и о Северној Кореји коју је оценио као експеримент, кинеској мафији и њеној вези са тајним друштвима као и о томе како Путин жели да расформира јеврејски лоби у Гаспрому. 

Таксе су димна завеса, xтели су да скрену пажњу са Бриселског споразума! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија Инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА