Најновије

"И ОНИ ЋЕ ДОЋИ": Још једна земља се прикључује историјском споразуму

Амерички председник поново изненадио јавност широм планете.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је могуће да ће се још једна земља ускоро придружити дипломатском споразуму између Израела и Уједињених Арапских Емирата.

Његови преговарачи покушавају да наговоре друге заливске државе попут Бахреина и Омана, да се придруже нормализацији односа са Израелом, пренео је Ројтерс. "Следеће недеље у Белој кући имаћемо потписивање између УАЕ и Израела, а могли бисмо имати и још неку земљу. И рећи ћу вам да има много земаља који желе то да ураде", рекао је Трамп касно синоћ на конференцији за новинаре у Белој кући.

Трамп није обелоданио име земље која би се могла следећа придружити, али је предвидео да ће и Саудијска Арабија то на крају учинити.

"Чућете како долазе друге земље у релативно кратком временском периоду. И могли бисте имати мир на Блиском истоку", рекао је председник САД. Према његовим речима, на крају ће се догодити да уђе велики број земаља.

"Ући ће велике земље. Разговарао сам а краљем Саудијске Арабије, разговарали смо. Тек смо почели дијалог. И они ће доћи", истакао је Трамп.

Овo су режимски медији прећутали о споразуму у Вашингтону! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА