Најновије

Bookmate Originals писци овог лета са вама на одмору!

Права посластица, и велики хит у свету, је роман у епизодама. Не одузима много времена, чита се у даху, а свака епизода може се читати и појединачно. И након што прочитате или послушате све епизоде једног серијала, добићете идентично искуство као да сте прочитали роман класичне форме.

Фото: Промо

Весна Дедић је оживела Петлово брдо у новом серијалу „Полицајка с Петловог брда“.  Из недеље у недељу можете пратити авантуре полицајке Јасне Симић чији је приватни и пословни живот прави ролеркостер. Из пера хит ауторке Кери Чин, пред читаоцима је нова трилогија „Браћа Никић“ која прати љубавне приче три брата. Ту су и „Тајни дневник Џона Кемпбела“ ауторке Тамаре Кучан, као и „Трећи српски устанак“ Јелене Драмићанин.

Уколико жељно ишчекујете трећу сезону популарне серије “Сенке над Балканом”, ново Bookmate Originals издање из пера, једног од сценариста серије, Дејана Стојиљковића ће вас одушевити. Овај аутор оживео је лик Мустафе Голубића, човека за кога кажу да је био врхунски обавештајац, и који је на својеврстан начин "васкрсао" у серији Драгана Бјелогрлића, где га тумачи изванредни Горан Богдан. Легенда о Мустафи Голубићу живи, а интересовање за њега је веће него икад.

Млади аутор Урош Тимић доноси нам праву животну причу у епизодама под називом „Провинцијалац“.

Букмејт је направио праву револуцију и подстакао многе да опет читају, али и слушају књиге. Читање се увек награди, а живот са књигом је посебна магија живота, то знају писци и љубитељи књижевности. Букмејт библиотека окупља највеће издавачке куће у Србији и региону и у себи крије близу два милиона књижевних драгуља, а све књиге доступне су на клик захваљујући мобилним уређајима: телефону, таблету, рачунару. Избор 24 језика још једна је погодност коју добијате. Док се сунчате или одмарате, док чекате у реду можете изабрати и једну од 6000 књига на српском језику. Док путујете, трчите или обављате неку другу активност, Боокмате вам пружа могућност слушања аудио-књига које су за вас прочитали Иван Босиљчић, Воја Брајовић, Мирјана Бобић Мојсиловић, Сања Маринковић...

Паковање никад није било лакше, баш као и кофер, ако књиге сместите у Букмејт апликацију. Праве вредности попут читања још увек живе, а добра књига је увек добар избор и коју год да одаберете, нећете погрешити. Букмејт ваш партнер за летње дане.
 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА