Најновије

МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ЗА ПРАВДУ: Бабарога плаши народ

Да ли је "пандемија Ковид-19" нешто специфично и ново што погађа човечанство и нашу земљу? Брзо смо заборавили "пандемију свињског грипа" 2009. године. У овом тексту, који објављујемо без измене, Милан Видојевић анализира "пандемију" и застрашујуће је, идентичан глобални сценарио који је поново на делу. Осмишљен од стране Римског клуба за глобално промовисање новог светског поретка, понавља се кроз тзв. Ковид-19.

Видојевић (Фото: Јутјуб)

Пише: Милан Видојевић

Џон Колмен у својој књизи "Римски клуб" пише о овој организацији, основаној 1968.године, да промовише циљеве Новог светског поретка. Оснивач је био Аурелио Печеи, масон и члан Комитета 300, а циљеви овог утицајног тела, које су чинили најутицајнији научници, политичари и бизнисмени тог доба, били су: по Печеијевим речима, да се заустави "манија раста", или како дословно каже, "неконтролисан раст човечанства, енергетска криза, стварни или потенцијални губитак ресурса, деградација животне средине, ширење нуклеарне енергије и повезане последице." Такође је сматрао да су сувишне националне државе. личне слободе, религија, слобода изражавања.

Циљ ове конспиративне организације је да:

-заустави индустријски развој,

-заустави научна истраживања,

-изврши депопулизацију градова, посебно индустријске центре Северне Америке,

-премести становништво у руралне области,

-смањи светску популацију за бар 2 милијарде људи,

-спречи реорганизацију политичких снага које су противници Римског клуба

-дестабилизује САД кроз масовна отпуштања и губитак радних места,

-изазове класне и расне ратове,

-уништи важне инвестиције кроз високе камате и високе порезе.

Да ово што причам није фикција, потврђују већ предузимане конкретне акције, режим Пол Пота у Камбоџи, преформулисање НАТО стратегије и његов прелазак са локалног, европског, на глобални план. Један од најуочљивијих пројеката ове субверзивне организације био је "Глобал 2000 Репорт", објављен 5.децембра 1980.године, који су многи назвали "матрицом геноцида", јер се бавио темом смањења броја становника у свету за 2 милијарде људи до 2010.године. На челу пројекта били су Сајрус Венс, Клејборн К. Пел, а свој значајни допринос дао је и философ Бертранд Расел, члан Тависток Института, члан окултног друштва Исис-Осирис, који је био главни заговорник геноцида, поготово старијег становништва које цинично зове "бескорисне изјелице", и који је отворено тражио еутаназију.

У Немачкој је у децембру 1993. године одржана јубиларна свечаност, 25-годишњица оснивања Римског клуба, а конференција Уједињених нација о контроли раста становништва, одржана у Каиру, августа 1994.године, заправо је продужетак плана Глобал 2000.

Римски клуб је контролор и усмеривач рада и активности међународне организације која се зове Социјалистичка Интернационала. То је посебно опасна, субверзивна глобална политичка организација, која за илуминатски концепт остварује идеју социјалистичке власти у свету, као привида хуманог друштва, а заправо крајњи циљ је диктатура описана у Комунистичком манифесту Карла Маркса из 1848. године, која је програмски документ Илумината за освајање света, у истој идејној равни као што су Протоколи сионских мудраца.

Изазивање глобалне економске кризе, како би се остварио један од битних циљева Римског клуба, а то је "постиндустријски нулти степен раста" ( теорија нултог раста, ако се сећате, једна је од теорија Томаса Малтуса), започета је прошле године. Ове године је на реду глобални пројект биотероризма, познат као "пандемија свињског грипа."

Отуд и оволики увод, да схватите о чему говоре министар здравља Србије, Томица Милосављевић, и шеф Радне групе Министарства здравља за пандемију, Предраг Кон. Од 24.јуна, кад је министар лично потврдио да имамо први случај "свињског грипа", до 24.јула кад је министар дао оптимистичан интервју о томе како ће здравство Србије победити пандемију и збринути 2,5 милиона оболелих грађана, разуман човек мора да се запита ко је творац овог сценарија опште катастрофе у Србији која ће имати више оболелих него сав остатак света укупно.

По изјави министра Милосављевића, 2,5 милиона ( једна трећина становништва у Србији) ће имати симптоме "свињског грипа", између 100.000 и 200.000 захтеваће хоспитализацију, а болничко лечење са компликацијама биће потребно за 20-25.000 људи.

Зато је већ сада наручено 3 милиона доза вакцине, а том количином биће вакцинисано 1,5 милиона грађана, по два пута сваки. Цена овог пакета вакцина је око 4 милиона евра(?) Епидемиолог Кон се у потпуности слаже са својим министром, значи мисли исто и зна све што зна и министар, па тако претпостављам да је речено све што је битно да знамо о овом предмету од општег националног значаја. Пошто мени многе ствари у овом случају нису јасне, мораћу због себе, и грађана, овој двојици јахача Апокалипсе да поставим неколико питања. У вези званичне изјаве министра здравља постоје две могуће тезе:

1) Зна шта говори,

2) Не зна шта говори.

Ако је тачна теза два, "не зна шта говори", онда председник владе мора под хитно да смени овог некомпетентног Гаргамела који плаши народ, а са њим и читаву улагивачку свиту климоглаваца на челу са "епидемиологом", који је давао истоветно узнемиравајуће изјаве на телевизији, који је тако дочекао својих "пет минута светске славе", као онај несрећни Аврам Израел који је у току рата са НАТО пактом од пуштања сирене направио космички догађај. Сви "пуштачи сирена", макар то трајало пет минута укупно, морају да буду смењени.

Ако је тачна теза један, "зна шта говори", онда ће морати да одговори мени, вама, влади, како зна да ће:

-оболети оволики број грађана у року од два месеца? Којом методологијом је израчунато да ће се у Србији разболети 2,5 милиона људи? Ако до сада имамо 100 оболелих за месец дана од "почетка светске пандемије", како ће се то у следећих два месеца увећати 25.000 пута!?

-Да ли ће можда неко да запрашује Србију из авиона како би се вирус проширио у предвиђеном року?

-Да ли ће Србија тако постати огледни полигон за ширење пандемије, и да ли ће се на нама испробати технике сузбијања исте, укључујући санитарни карантин, затварање граница земље, изолацију грађана у местима становања, како је то било 1972.године кад је неко намерно, по истом сценарију, послао у Србију вариолу веру. Ако постоји овакав глобални план светских монструма из Римског клуба, Светске здравствене организације и Уједињених нација, која је улога министра здравља Србије и његових сарадника у његовом спровођењу?

Ако је ово "спонтана пандемија" (у шта у свету не верује ни најглупљи студент медицине), онда молим министра здравља да одговори на следећа питања:

-Ко ће да одлучи о редоследу вакцинисања грађана?

-Да ли су најугроженије категорије грађана деца и труднице, како то тврде "експерти"?

-Кад ће бити вакцинисани здравствени радници, полиција, војска, кажњеници у затворима, припадници јавних и комуналних служби, на почетку вакцинације или на крају?

-Речено је да се вакцина мора примити у две дозе. Шта ако се неко не вакцинише други пут, него само први пут? Да ли то значи да је прво вакцинисање без ефекта? Чему онда уопште вакцинисање?

-Шта је са оним грађанима који неће бити вакцинисани? Где ће они бити смештени као посебна ризична група?

-Ко је разрадио критеријуме за вакцинацију? Радна група?

-Ко је изабрао произвођача вакцина, од пет компанија које ће је производити у свету?

-Да ли је избор произвођача ишао путем тендера или директном погодбом? Која фирма је увозник вакцина за Министарство здравља?

-Колика је провизија за купца вакцина а колика за увозника?

-На којим то изолованим, епидемиолошким оделењима и болницама имате слободних 10.000 кревета (да не говорим о 25.000)?

-Како ће те почети вакцинацију становништва у септембру кад ће прве вакцине стићи крајем године? Своје скромно сазнање о "свињском грипу" нашао сам у извештају др Мае-Ван Хо и проф. Џо Куминс-а, који је предат Сир Лиам Доналдсон-у, који носи титулу Chief Medical Officer of the UK,  што вероватно одговара звању министра здравља.

Изложићу вам тезе овог извештаја у кратким пасусима.

*Нови тип вируса Х1Н1 је чудна комбинација секвенци из линија вируса птица, човека и свиње, из Северне Америке и Евроазије.

*Виши вирусолог из Канбере, Аустралија, сматра да је вирус могао бити направљен у лабораторији и ослобођен грешком.

*Неки сматрају да је то урађено намерно и да је реч о биолошком оружју.

*Америчка влада намерава да вакцинише сву децу у септембру, са почетком школске године... То значи да ће вакцина бити тестирана само неколико недеља на неколико стотина деце и одраслих добровољаца пре него што буде дата свој деци.

*Амерички секретар здравља Кетлин Сивелијус ослободила је све произвођаче вакцине одговорности и дала им потпун правни имунитет пред било каквом тужбом која би проистекла из примања вакцине.

*Критичари истичу да је став "експерата" да је пандемија неизбежна сумњив, јер их углавном чине представници произвођача вакцине. Одлучујући аргумент против масовне вакцинације био би да неће дати резултате и да је опасна.

*Под један, вирус грипа брзо се мења, а вакцинација против грипа не пружа трајну заштиту и мора се понављати сваке године. Вакцине је тешко произвести у великим количинама, а неке линије неће се развити ни у лабораторијским условима.

*Преглед 51 независне студије 2006.године дао је закључак да вакцина против грипа не даје боље резултате од плацеба у 260.000 деце, старости од шест месеци до 23 месеца.

*Извештај објављен 2009.године показује да се код деце оболеле од астме после примања вакцине против грипа број хоспитализоване деце повећао три пута.

*Многе вакцине против грипа садрже опасан ниво живе у облику Тхимеросал-а, смртоносног презерватива 50 пута отровнијег од саме живе.

*У већим дозама изазива дугорочне имунолошке, сензорне, неуролошке, моторне, бихевиоралне дисфункције.

*Такође је са тровањем живом повезан аутизам, поремећај недостатка пажње, мултипла склероза и поремећаји говора. *Други уобичајени "појачивач" у вакцинама је алуминијум хидроксид, који изазива алергије, анафилаксију, и мацропхаге мyофасцитис, хронични запаљиви синдром.

*И остали појачивачи, укључујући MF59, ISCOMS, QS21, AS02 и AS04 су високо токсични попут алуминијума.

*Пет произвођача ове вакцине: Baxter International, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis, AstroZeneca,  сви користе живе вирусе животињског порекла, из бубрега афричког зеленог мајмуна и других животиња.

*Новартис као појачивач користи Squalene, који је лабораторијским пацовима нанео тешке облике парализе, артритиса и тешка оштећења имунолошког система.

*Вакцину су испробали у Пољској 2008. године, на 350 бескућника без њиховог знања, а последица је била 21 мртав. Полиција је ухапсила лекаре и медицинске сестре који су учествовали у овом нацистичком експерименту, а Новартис је тврдио да њихова вакцина Х5Н1 није крива за смрт ових људи.

*Ова вакцина, Х5Н1, садржи 5 микрограма Тхимеросал-а, као и Полисорбат80, Октоxинол10, и разне неорганске соли. Ваљда је јасно из свега изнетог да немамо чега да се плашимо.

Ипак, пошто министар здравља мора да нас увери да је са овим вакцинама све у реду, и да вакцине нису опасније по живот од грипа, тражим:

-да се Милосављевић, Кон, и њихова деца, јавно вакцинишу пред тв камерама.

-да се влада и чланови владајуће коалиције јавно вакцинишу пред тв камерама како би личним примером показали да приче о биолошком рату против људи нису истините.

Да нам се не деси изрека Едварда Пестела, "Свет има рак а рак је човек." Да нам деца буду срећна и здрава кроз десет и двадесет година, да преживимо све што медицина може да нам уради спроводећи нечији сатански интерес.

Прошлу колумну Милана Видојевића прочитајте  ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА