Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОСТАО ЈЕ ОТКИНУТИ ДЕО ТЕЛА, А НОГЕ ВИСЕ: Лукашенко о западној демократији

Догађаји у Авганистану показали су праву суштину такозване западне демократије, изјавио је председник Белорусије Александар Лукашенко на свечаности поводомуручивања државних награда представницима безбедносних структура, пише БелТА.

Александар Лукашенко (Фото: Јутјуб)

„Видите како су нам показали суштину своје демократије. Па, није важно шта се налази на писти у овом отвору, у који се затвара стајни трап током полетања ... Остао је комад тела, нешто откинуто, ноге висе ...

Нема везе, ово је другачије, ово је такозвана демократија. Показали су своје лице.

Овако би могло бити са нама да су прошле године извели овај блицкриг. А онда би их људи за неколико година избацили, а неки би се прилепили за стајни трап авиона како би одлетели одавде. Стога морамо научити из овога и поучити наше становништво и наш народ“, рекао је белоруски лидер.

Александар Лукашенко је скренуо пажњу на чињеницу да је мотив акција предузетих против Белорусије разумљив и древан као свет: „Материјални интерес је подела и продаја народне и државне имовине. И није их брига за чињеницу да ће животни стандард многих Белоруса значајно пасти. Они не размишљају о томе", казао је он.

„Они који су луткари локалних сарадника добро знају да је Белорусија кључ читавог постсовјетског простора“, нагласио је белоруски шеф државе.

На исти начин, као што су земље централне Азије - Таџикистан, Узбекистан и делимично Туркменистан - сада постале веома важне за постсовјетски простор у вези са догађајима у Авганистану, нагласио је Александар Лукашенко.

Како се Меркелова избламирала пред Путином, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА