Најновије

СЦЕНАРИО ИЗ НОЋНЕ МОРЕ И ЗЕМЉА У КОЈОЈ НЕ ЖЕЛИТЕ ДА ЖИВИТЕ: Пропаст Америке је почела (ВИДЕО)

Водитељ Фокс њуза Такер Карлсон оштро је реаговао због пресуде Дони Бисеј због учествовању у протестима испред Капитола 6. јануара.

Протест на Капитолу (Фото: Јутјуб)

- Дона Бисеј није запалила ничију имовину, није напала полицајце, није никога повредила. Протестовала је и мислила да је то њено право као Американке. Тада је почело изрицање пресуде и врло брзо је постало јасно да Дона Бисеј неће ићи кући својој породици и назад у свој фризерски салон. Опет, то није због свега што је урадила 6. јануара, већ због онога у шта верује - почео је Такер Карлсон излагање.

Он је објаснио да је Дона Бисеј осуђена на затворску казну од стране судије Тање Чуткан и поред предлога тужиоца да буде осуђена на условну казну.

- Оно што је занимљиво је да је пре само неколико месеци пријатељица Доне Бисеј, жена по имену Ана Морган Лојд, осуђена на условну казну због истог прекршаја. Па зашто је сада разлика? Па, ево разлике: За разлику од своје пријатељице, Дона Бисеј се појавила пред судијом по имену Тања Чуткан. Тања Чуткан донирала је хиљаде долара PAC-у за подршку Бараку Обами, а затим је Барак Обама заузврат именовао на функцију 2014. године, где је од тада била срамота. Права срамота - рекао је он.

Такер Карлсон навео је још судија за које тврди да суде у складу са својим политичким ставовима, а не искључиво по правди.

- Ово је сценарио из ноћне море. Ово је земља у којој не желите да живите. Ово је земља која вам суди на основу тога за кога гласате и у којој ће вас затворити ако сте "погрешно гласали". Ово није одбрана било каквог криминалног понашања које се догодило 6. јануара. Али имајте на уму да су догађаји тог дана били организована демонстрација против неједнаког спровођења закона у овој земљи у последње четири године, а то смо управо видели - тврди Такер.

Он је објаснио да ниједан демонстрант није осуђен због упада у Сенат приликом именовања конзервативног судије Брета Каваноа за судију Врховног суда од стране Доналда Трампа.

Шта се за то време догађа у Ирану, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА