Најновије

СЛОВЕНИЈА НА НОГАМА! Јанши прете смрћу!

Словеначки премијер Јанез Јанша добио је пошиљку у којој се њему и његовој породици прети смрћу, а слицну претњу добио је и министар обране Матеј Тонин, јавили су вечерас словеначки медији.

Јанез Јанша. (Фото: Јутјуб)

Како преноси Словеначка телевизија, премијер је добио претње смрћу у пошиљци која је била послата на његову приватну адресу, што је потврдио и премијеров кабинет.

Полиција истражује случај, преноси Хина.

Медији су пренели да су Јанша и Тонин у петак на своје адресе добили писма која су садржавала претње смрћу и у којима је била "муниција већег калибра", а претње су упућене и члановима Јаншине породице.

Нова24.тв, коју је основала Јаншина Словенска демократска странка (СДС), наводи да то није први пут да се на тај начин прети словенском премијеру.

Та ТВ станица је на свом порталу оценила да је очигледно да је реч о "последици стварања психозе од стране мејнстрим медија".

Хоће ли то коначно отрезнити оне који још верују у добре намере потомака комунистичке револуције", наводи се у тексту.

Јанша мејнстрим медије често оптужује да су из политичких мотива на страни левице која жели да сруши његову владу, као да медији и левичарска опозиција стоје иза протеста којима се захтевају превремени избори.

Чувени турски дронови “Бајрактар ТБ2” повучени из Сирије – Постали бескорисни јер су им Руси прочитали кодове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА