Најновије

МИСТЕРИОЗНА ОБЈАВА УБИЦЕ ШКАЉАРЦА: Која је порука песме коју је егзекутор Душко поставио на друштвене мреже!

Душко Танасковић (28) из Краљева који се сумњичи за ликвидацију шкаљарца Горана Влаовића на Пагу, на друштвеним мрежама својевремено је објавио занимљиву песму.

Извор: pixabay.com

Ове убице камиказе или „момци без будућности“, како их је назвао један београдски полицајац, могу се довести у везу са познатом реп песмом коју је осумњичени Танасковић објавио на свом Фејсбук профилу прошлог августа.

Реч је о реп песми „Деца будућности“, која овако гласи:

"Деца будућности...

Њихово је небо,

њихове су моћи,

њихов је и пакао што ће с њима доћи."

Засад није познато да ли је Танасковић нешто желео да поручи овом песмом. Стиче се утисак као да цитат "њихов је пакао што ће с њима доћи" значи спремност на последице за сваки потез.

Поменути младићи често добијају карту у једном смеру у неку од европских земаља или чак до Латинске Америке где ће убрзо и сами бити ликвидирани па ће се у полицијским евиденцијама заувек водити као 'осумњичени у бекству', пише Време.

Подсетимо, Танасковић је недавно ухапшен због убиства шкаљарца Горана Влаовића на Пагу у Хрватској. Ухапшен је након што се вратио до места злочина, највероватније у намери да провери да ли је мета мртва.

Такође, Танасковић се доводи у везу и са убиством још једном шкаљарца. Реч је о Милићу Мињи Шаковићу, који је убијен јуна у Црној Гори.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА