Најновије

ЧЕТИРИ АЛБАНЦА ТУКЛА ДЕВОЈКУ НА УЛИЦИ: Онда је наишао Белорус, бивши УФЦ борац, и направио им пакао од живота (ВИДЕО)

Белоруски ММА борац, Андреј Арловски, објавио је у видео снимку како је дошло до туче са четири насилника који су злостављали беспомоћну девојку у Лондону.

Некадашњи шампион тешке категорије УФЦ се затекао на лицу места након што је са супругом напуштао ресторан.

- С породицом сам изашао из ресторана. Угледао сам тројицу или четворицу Албанаца на улици. Један је већ ударио девојку, омотао је њену косу око своје шаке и повлачио је за косу. Изгледало је као да жели да је удари коленом у лице.

- Дошао сам до њих и рекао: "Срећна вам Нова година, што то радите?" Један од њих ми је рекао да се не мешам, а наравно да је био пијан. Други ми је стајао с леве стране и ударио ме тако да ме закачио по увету. Нисам оклевао, одгурнуо сам га, а десницом сам нокаутирао типа који је држао девојку. Десним аперкатом сам то урадио. Настала је туча, а они су убрзо побегли. Чак је и моја супруга била спремна да их нападне. Хтео то или не, морао сам да интервенишем, И сина учим да брани слабије - поручио је Арловски, који је додао и да је полиција само стајала са стране и није реаговала.

Арловски има 43 године, рођен је у Минску у Белорусији, а у каријери је остварио учинак од 34 победе и 21 пораза. Највећи успех му је то што је постао шампион тешке категорије УФЦ-а 2004, прво као привремени, а касније и званични шампион током 2005. године.

НОВА КАТАСТРОФА СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА У УКРАЈИНИ: Руси пронашли где су смештени, а онда је све експлодирало (ВИДЕО)

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА