Најновије

Заштита од инфекција: Шта нам ковид 19 говори о нама самима?

Најпознатији немачки аутор из области духовности и општег здравља, Ридигер Далке, кога читаоци знају по књигама „Животне кризе као прилике за развој“, „Закони судбине“, „Болест као говор душе“, у новој књизи „Заштита од инфекција“ представља приручник за природно јачање имуносистема.

Фото: Лагуна

Паника влада светом, невидљиви непријатељ уздрмао је његове темеље: реч је о ковиду 19. Да ли се „криза изазвана короном“ претвара у егзистенцијални проблем? У оваквим околностима није довољно ослонити се само на кризни менаџмент и пружање медицинске помоћи. Време је да се суочимо са суштином невоље у којој смо се нашли. Реч је о нашем здрављу, нашој будућности – а и нашем новцу.

Ридигер Далке је у овој књизи посветио пажњу питањима: Шта нам ковид 19 говори о нама самима, то јест шта можемо да научимо о себи у овим кризним временима? Да ли су политичке и економске агенде увек на страни грађана? Јесу ли вакцине заиста решење за излаз из ове кризе? Шта можемо сами да предузмемо како бисмо се заштитили од ове инфекције?

„Заштита од инфекција“ је практични водич за природно јачање имуносистема и за психичко суочавање са кризним ситуацијама, на личном и на друштвеном плану. Време је да престанемо да се бавимо избегавањем болести и почнемо да живимо здравијим животом.

Далкеова књига подстиче на самоодговорност, наводи нас да сталожено и интелигентно приступимо актуелној ситуацији и да предузмемо све што је у нашој моћи како бисмо побољшали своје здравље.

Ридигер Далке (1951) је студирао медицину у Минхену, а после завршеног медицинског факултета прошао је обуку за лекара природне медицине и психотерапеута. Од 1978. до 2003. радио је као психотерапеут. Године 1989. је основао Исцелитељски центар у Јоханескирхену. Данас држи семинаре и предавања широм света, а кад је реч о медицини, бави се пре свега лечењем постом.

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА